• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2023

06:23

Ovako izgleda Hrvat osumnjičen za svirepo ubistvo, ima samo 19 godina! (FOTO)

Printscreen/AEK1924gr

Fudbal

Ovako izgleda Hrvat osumnjičen za svirepo ubistvo, ima samo 19 godina! (FOTO)

Podeli vest

Novi detalji horora! Grčki mediji su objavili ko je navodno hrvatski huligan koji je osumnjičen za ubistvo 29-godišnjeg navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa u Atini.

Posle spekulacija da je navodno navijača Mihalisa Kacurisa ipak ubio Grk, a ne Hrvat, grčki mediji su objavili identitet huligana Dinama iz Zagreba koji je osumljičen za ubistvo pristalice  AEK-a.

Prema tvrdnjama medija iz Grčke, pozivajući se na policijske izvore, u pitanju je19-godišnji Domagoj Pezer iz Hrvatske! Grci su objavili njegovu ličnu kartu.

Foto: printscreen

 

 

 

On je jedan od osumnjičenih za ubistvo, a uhapšen je kada je pokušao da napusti Grčku na graničnom prelazu Kakavija. Granična policija je pored njega uhapsila još 10 huligana.  Ukupan broj uhapšenih navijača posle haosa u Atini je 115.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Tragedija se desila pred meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između AEK-a i Dinama iz Zagreba koji je trebalo da bude odigran u utorak uveče. Velik  broj "Bed Blu Bojsa", oko 200. uprkos zabranama UEFA i grčke policije ušao u Atinu i tu se sukobio sa navijačima AEK-a. Huligani zagrebačkog Dinama ubili su ubodima nožem Mihalisa Kacurisa (29), povređeno je još osam osoba a među njima i devojčica koja ima samo 12 godina.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Hrvati su uz pomoć navijača Panatinaikosa, s kojima su u bratskim odnosima, napali navijače AEK-a koristeći palice, noževe, sekire, lance, Molotovljeve koktele, dok su oni imali zaštitu za zube i štitnika za ruke i noge. Nesrećni Kacuris je izboden nožem, a očevici kažu da su ga potom Hrvati šutirali i tukli palicama dok je nepomično ležao na zemlji u lokvi krvi. Hitna pomoć ga je ubrzo odvezla u bolnicu, ali, nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt.

Meč je na kraju pomeren za narednu nedelju, a iako je bilo priča da će zbog svega što se desilo Dinamo biti izbačen iz Evrope za sada stručnjaci za fudbalske propise navode da to neće biti slučaj. Grupa navijača Dinama je u Atini uhapšena, a jedna grupa je čak probala da pobegne i nekažnjeno se vrati u Hrvatku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija