• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2023

19:10

Trener Fulama progovorio o Mitru! Evo kakav je status Srbina

Reuters

Fudbal

Trener Fulama progovorio o Mitru! Evo kakav je status Srbina

Podeli vest

Portugalski stručnjak Marko Silva (46) računa na Aleksandra Mitrovića (28) i naredne sezone.

Menadžer Fulama otkrio je šta se sve dešavalo "iza kulisa" u periodu kada se spekulisalo o odlasku srpskog fudbalera u Al Hilal. Klub iz Saudijske Arabije želeo je popularnog Mitrogola, poslao je dve ponude na adresu londonskog kluba, koji je "zacepio" cenu od 60 miliona evra, pa je posao očigledno propao.

Sjajni napadač bio je zbog toga besan na čelnike "kolibara", nije želeo da trenira sa ostatkom ekipe, a čak je zapretio da neće više odigrati nijednu utakmicu za njih.

Međutim, u međuvremenu se situacija promenila, snažni Smederevac je opet u sastavu i biće na raspolaganju stručnom štabu na premijeri nove sezone protiv Evertona u gostima (subota, 16.00).

- Mitrović je u konkurenciji je za startnih 11 protiv Evertona, sto posto je na raspolaganju. Odigrao je i dva prijateljska meča prošle nedelje, svakodnevno je trenirao sa saigračima u poslednjih nekoliko dana. Spreman je da igra ukoliko odlučim da bude tako - poručio je Silva.

Foto: Reuters

Silva je obavio razgovor sa Mitrovićem

Nije tajna da je problema u komunikaciji bilo u prethodnom periodu, ali Portugalac tvrdi da je sada sve u redu i da je atmosfera u svlačionici dobra.

- Razgovarao sam otvoreno sa Aleksandrom. Nema razloga da krijem da ga je jedna ponuda naterala da se zamisli i donese određene odluke, ali nikada nije rekao bilo kome u klubu da neće više igrati za Fulam. Ljudi mogu da pričaju šta hoće, ali kada dobiješ takvu ponudu nije lako ostati koncentrisan. Ipak, otkad ponovo trenira sa saigračima opet je onaj stari Mitrović kojeg znam - naglasio je Silva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija