• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2023

22:31

Letnji bomba transfer u najavi! Barsa vraća Nejmara, ima fora, evo o čemu se radi!

reuters

Fudbal

Letnji bomba transfer u najavi! Barsa vraća Nejmara, ima fora, evo o čemu se radi!

Podeli vest

Barselona planira da do kraja prelaznog roka učini sve kako bi u svoje redove vratila Nejmara da Silvu.

Kako je preneo katalonski Sport, čelnici kluba uveliko traže rešenje kako da Brazilca, kog su svojevremeno prodali Pari Sen Žermenu, vrate u svoje redove.

Nejmar je pre nekoliko dana poručio čelnicima kluba da želi da ode, a kako stvari stoje, Barselona je njegov izbor.

Međutim, problem Barselone tiče se finansija i pravila o Finansijskom fer-pleju, tako da se traži rešenje kako da se to uradi.

Sport prenosi da se došlo na ideju da Nejmar pređe u neki od klubova iz Saudijske Arabije, koji bi ga potom na godinu dana pozajmio Barseloni!

Foto: Tanjug/AP

 

Činjenica je da niko u ovom trenutku u Evropi nema taj novac da ga angažuje, pa ni Čelsi, tako da je to jedina realna opcija, pod uslovom da Pari Sen Žermen želi da ga proda klubu iz Saudijske Arabije.

Kako stvari stoje, najverovatnije Al Hilalu koji je od ranije pokazao interesovanje.

Možda će u Parizu biti prinuđeni na to kako ne bi ostali uskraćeni za obeštećenje.

U tom slučaju, Nejmar bi potpisao ugovor na četiri godine, a onda bi bi prvu sezonu bio pozajmljen Barseloni koja bi bila u obavezi samo da mu isplaćuje platu u toj sezoni, a radi se od 12 miliona evra.

Agent Pini Zahavi i otac igrača će pokušati da ostvare tako nešto, a u pomoć će biti pozvan i jedan medijator koji bi našao način kako da Nejmar igra u Barseloni, dok je pod ugovorom sa klubom iz Saudijske Arabije.

Druga stvar koja se tiče Nejmara, a objavio je Ekip, jeste da su za njega zainteresovana dva kluba iz MLS, tačnije oba kluba iz Los Anđelesa.

Kako god, očekuje se da se stvar intenzivira narednih dana i da se sve ubrzo razjasni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!
Politika

Kancelarija za KiM: Kamenovanje škole u Gojbulji je otvorena pretnja Srbima na KiM, ovo je planirana akcija!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je danas da se gađanje kamenicama Osnovne Škole "21. novembar" u Gojbulji, u opštini Vučitrn, kojom prilikom je slomljeno staklo na ulaznim vratima i jedna kamera, ne može se shvatiti drugačije, nego kao otvorena pretnja Srbima na Kosovu i Metohiji, kao i da su slični napadi koji su gotovo svakodnevni, posledica antisrpske politike Aljbina Kurtija.

21.05.2024

12:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija