• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2023

11:42

Ne vraća se u Udine! Lazar Samardžić dobio rok, želi samo u Inter!

EPA Images

Fudbal

Ne vraća se u Udine! Lazar Samardžić dobio rok, želi samo u Inter!

Podeli vest

Novi detalji o transferu srpskog fudbalera Lazara Samardžića u klub iz Milana.

Bilo je najavljeno još prošle nedelje da će Lazar Samardžić (21) karijeru nastaviti u Interu, ali se situacija u međuvremenu zakomplikovala, pa je taj posao bio pod velikim znakom pitanja. Međutim, prema najnovijim informacijama koje stižu sa Apenina, sudbina našeg reprezentativca trebala bi da bude rešena u narednih 48 sati!

Poznati italijanski novinar, Đanluka di Marcio tvrdi da je mladi ofanzivni ostao u Milanu, jer želi da potpiše za "nero-azure" i spreman je na svaki vid dogovora.

"Inter je u prvi mah saopštio Samardžiću da se vrati u Udineze, jer su pregovori stopirani do daljeg. Međutim, Lazar je ostao u Milanu, kao znak dobre volje da želi kompromis, jer je njegova velika želja da obuče dres plavo-crnih. Dobio je rok da u narednih dan-dva odluči da li će prihvatiti ponuđene uslove ili ne, ali sve vodi ka tome da će do dogovora ipak uskoro doći", saznaje Di Marcio.

 

 

Podsetimo, momak koji je rođen u Berlinu i prošao je sve mlađe selekcije Nemačke još 9. avgusta je obavio lekarske preglede, posle čega je trebao samo da potpiše ugovor sa viceprvakom Evrope i potom da bude zvanično promovisan. Iznenada, usledio je preokret, pošto je Lazar u međuvremenu promenio agenta.

Raskinuo je saradnju sa zastupnicom Rafaelom Pimentom, a brigu o njegovoj karijeri preuzeo je otac Mladen. Italijanski mediji tvrdili su da je upravo stariji Samardžić napravio problem, jer je počeo da menja već dogovorene uslove, a tražio je i veću menadžersku proviziju. Zbog toga su u Interu pobesneli i momentalno stopirali transfer.

Foto: EPA Images

Lazar Samardžić je i dalje u Milanu

S druge strane, Mladen Samardžić se oglasio i objasnio da su zapravo pojedini agenti, bez ikakve autorizacije, otišli iza leđa da pregovaraju sa predstavnicima "nero-azura". Dodao je i da su sada započeti potpuno novi pregovori, koji idu u pravom smeru.

Podsetimo, Udineze se sa italijanskim velikanom dogovorio oko uslova, a Lazar bi na "Đuzepe Meacu" trebao da se preseli prvo na pozajmicu vrednu četiri miliona evra, uz obavezan otkup ugovora narednog leta za 16 miliona i dodatne bonuse u visini od dva miliona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija