• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2023

19:45

Vicešampion Evrope doveo Srbina! Inter našao napadača u Bolonji

EPA Images

Fudbal

Vicešampion Evrope doveo Srbina! Inter našao napadača u Bolonji

Podeli vest

Austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović (34) karijeru će nastaviti u Interu.

Kako je prenela italijanska "Gazeta delo sport" i specijalista za transfere Fabricio Romano, dosadašnji napadač Bolonje potpisaće dvogodišnji ugovor sa "nero-azurima" vredan 3,7 miliona evra.

Klub iz Milana tako će Bolonji platiti 8.000.000 evra obeštećenje plus dva miliona evra kroz bonuse.

Arnautović bi sutra trebalo da stigne u Milan, gde ga u sredu očekuju lekarski pregledi, nakon kojih bi i trebalo da bude ozvaničena saradnja sa Interom. Očekuje se da bi austrijski fudbaler mogao već u subotu da debituje za tim Simeonea Inzagija i to na meču protiv Monce. 

Zanimljivo, srpski igrač se tako posle 13 godina vraća u Inter, čiji je bio član u sezoni 2009/10, ali nije mogao da se nametne u ekipi koju je tada vodio Žoze Murinjo, pa je nakon tri meča napustio "Đuzepe Meacu".

Austrijski reprezentativac je poslednje dve sezone proveo u Bolonji za koju je odigrao 58 utakmica i postigao 25 golova. Pored Bolonje, Marko je u karijeri nosio dresove Tventea, Verdera, Stouka, Vest Hema i Šangaja.

Za reprezentaciju Austrije upisao je 108 nastupa i 34 gola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija