• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2023

18:11

Bahato do koske! Saudijci se rasipaju: Pogledajte kako je Nejmar stigao u Rijad! (VIDEO)

printscreen Twitter Al Hilal

Fudbal

Bahato do koske! Saudijci se rasipaju: Pogledajte kako je Nejmar stigao u Rijad! (VIDEO)

Podeli vest

Nejmar je jedan u nizu fudbalera koji su ovog leta odlučili da nastave karijeru u Saudijskoj Arabiji.

Iako je imao ponudu Barrelone da se vrati u katalonski klub na kraju nije mogao da odoli milionima Al Hilala, a šta su u tom klubu sve uradili samo da bi doveli Nejmara najbolje je pokazao video koji se pojavio na društvenim mrežama.

Al Hilal je ponudio Nejmaru ogroman novac koji on nije mogao da odbije, a odlično je prošao i PSŽ jer je od transfera Brazilca inkasirao čak 90 miliona evra.

Saudijci su ponudili sve što su mogli kako bi nagovorili Nejmara da dođe, a koliko se razbacuju novcem u toj zemlji najbolje je pokazao video koji se pojavio na društvenim mrežama juče pošto je Brazilac stigao u S. Arabiju.

 

 

Naime, mnogi su bili iznenađeni kada su videli avion kojim je Nejmar s prijateljima doputovao u Saudijsku Arabiju. U pitanju je Boing 747, a da stvar bude zanimljiva u njemu su bili samo Nejmar i njegova pratnja, pa je tako ogroman avion bio samo njemu na raspolaganju.

Očekivalo se da Nejmar dođe u manjem privatnom avionu, no Saudijci su i na taj način morali da pokažu svoju moć i bogatstvo.

 

 

Otkriveno je da je taj avion uspio da nabavi princ Al Valid bin Talal koji je isti pozajmio od svog rođaka, a inače premijera Saudijske Arabije.

Oni su dobili dozvole da avion bude u Parizu juče i na raspolaganju Nejmaru, pa je on istom "čeličnom pticom" doputovao na u Rijad.

Nejmar je potpisao ugovor do leta 2025. godine s opcijom da saradnju produži na još godinu dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija