• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2023

11:22

Tajkun uložio 20.000 evra na utakmicu sa Partizanom i pao!

AP/Photo

Fudbal

Tajkun uložio 20.000 evra na utakmicu sa Partizanom i pao!

Podeli vest

Vlasnik rumunskog FCSB-a (bivše Steaue), Đorđe Điđi Bekali (65), uplatio je 20 hiljada evra na prolaz njegove ekipe protiv Nordsjilanda i utakmice sa Partizanom u plej-ofu za Ligu Konferencija. Međutim, porazom od 2:0 (0:0), tajkun je izgubio novac, a Rumuni ostali bez plasmana dalje.

Kontroverznog vlasnika FCSB-a duže vreme bije glas "nezgodnog" poslodavca koji se meša u posao trenera, uprave i učestvuje u odabiru fudbalera.

Sada je u žižu javnosti dospeo nakon što je uložio 20 hiljada evra na prolaz svog kluba u dvomeču sa danskim Nordsjelandom, ali ga fudbaleri nisu "ispoštovali".

Foto: EPA

Duel FCSB-a i Nordsjilanda

Pobedom bi Bekali zaradio pozamašnu sumu novca, a FCSB zakazao duel sa Partizanom, koji je na penale zaobišao prepreku u vidu Sabaha.

- Rečeno mi je da je kvota na prolaz 7,00, zato što su u pitanju kvalifikacije. Hteo sam da stavim 50.000 evra, ali mi je rečeno da je maksimum 20.000. Dobro je što nisam uložio i više na kraju. Stavio sam 20.000 i pao. Sve je ovo igra - rekao je Bekali za tamošnji "Prosport".

Foto: AP/Photo

Điđi Bekali

Rumunski poznavalac tamošnjeg, ali i srpskog fudbala, Florin Jakob, smatra da bi FCSB sa beogradskim crno-belima imao 50 odsto šansi za prolaz u grupu Lige Konferencije.

Partizan je i dalje u fazi rekonstrukcije i daleko je od Crvene zvezde koja je stalno ispred. Zvezda je na drugom nivou, sada igra direktno u grupnoj fazi Lige šampiona. FCSB nije imao mnogo šansi protiv Nordsjilanda, to smo svi videli. Da je prošao, bio bi barabar sa Partizanom. Bile bi šanse 50-50. Sada bih rekao da je Nordsjiland favorit da dobije Partizan u dvomeču - mišljenja je Jakob.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija