• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.08.2023

15:00

Navijači Malage izabrali čoveka na aerodromu za pojačanje kluba (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Navijači Malage izabrali čoveka na aerodromu za pojačanje kluba (VIDEO)

Podeli vest

Fantastična fora navijača Malage. Ljubitelji kluba iz Andaluzije, ogorčeni na upravu što u ovom prelaznom roku nije dovela nijedno pojačanje, otišli su na aerodrom i nasumično izabrali čoveka, predstavljajući ga kao novog igrača.

Malaga se poslednjih godina prilično srozala i trenutno nastupa u trećem rangu takmičenja. Međutim, i dalje ima verne navijače koji je redovno prate i podržavaju. Ono što ih brine jeste što ovog leta nije došlo nijedno pojačanje. Ekipa je ostala ista kao prošle sezone. 

U nadi da će podstaći upravu da nešto učini, dosetili su se i na duhovit način pokazali koliko žele nove igrače i jaču konkurenciju u timu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by URFRESHTV SPORT (@urfreshtvsport)

Grupa navijača Malage obukla je dresove, ponela sa sobom jedan novi dres sa brojme 69, ponela i rekvizite io otišla na aerodrom da sačeka novog igrača. Pošto takav ne postoji, pristalice andalužanskog kluba stajale su na izlazu sa terminala i čekale nekog ko bi im izgledao kao dobra prilika da mu se obrate.

Tako su verni fanovi španskog kluba ugledali jednog gospodina koji je upravo sam doputovao i prišli su mu. Ljubazno, čak pomalo euforično su ga pozdravili, raširili ispred njega dres, dali mu marker da se potpiše i tražili mu autograme. Čovek ih je najpre zbunjeno gledao, a onda je polako prihvatio igru.

Potpisao je dres, raširio ga, fotografisao se, a oni su zadovoljno pozirali sa njim. Sve to su okačili na društvene mreže, u nadi da će kjlub zaista reagovati i konačno angažovati neko pojačanje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17