• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2023

15:58

Partizan napustio još jedan fudbaler!

Starsportphoto©

Fudbal

Partizan napustio još jedan fudbaler!

Podeli vest

Francuski fudbaler, Fuseni Dijabate (27) napustio je Partizan i biće novi fudbaler švajcarske Lozane.

Drama sa Dijabateom počela je njegovim odsustvom sa okupljanja tima, a kasnije i priprema. Situacija je bila poprilično bizarna, da u jednom trenutku ni trener "parnog valjka",Igor Duljaj nije znao gde je napadač.

Foto: Starsportphoto

Fuseni Dijabate u dresu Partizana

Ovoga puta, svi će znati gde se nalazi Dijabate, a to će biti Lozana, koja će Partizanu na ime ovog transfera uplatiti 600 hiljada evra, dok sa raznim bonusima konačna vrednost transfera može da se "popne" i do milion evra.

Nije bila tajna da je Francuz aktivno tragao za novim klubom dok je još imao ugovor sa crno-belima, a ovoga puta želja će mu biti ispunjena.

Nije se mnogo naigrao u Humskoj. Nastupio je na "samo" 45 utakmica uz postignutih sedam golova i 11 asistencija. Ostaje žal među pojedinim simpatizerima Partizana, pošto se nesumnjivo radi o sjajnom fudbaleru koji bi mnogo doprineo, ali, iz nekog razloga, nikakada se nije uklopio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija