• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2023

13:00

Nejmar prestigao Pelea na vrhu liste najboljih strelaca reprezentacije Brazila

Tanjug/AP

Fudbal

Nejmar prestigao Pelea na vrhu liste najboljih strelaca reprezentacije Brazila

Podeli vest

Brazilski fudbaler Nejmar oborio je sinoć rekord legendarnog Edsona Arantesa do Nasimenta Pelea po broju golova u dresu nacionalne selekcije.

Brazil je pobedio Boliviju sa 5:1 u utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine, a Nejmar je na ovom susretu postigao dva gola.

Fudbaler Al Hilala došao je tako do brojke od 78 golova, dok je na drugom mestu ostavio Pelea sa 77 golova.

Treći na listi je Ronaldo sa 62 gola, Romario je četvrti sa 55 golova, dok je Ziko na petom mestu sa 48 golova.

Nakon meča Nejmaru je uručena nagrada od strane Fudbalskog saveza Brazila.

- Nikada nisam zamišljao da ću doći do ovog rekorda. Nisam ništa bolji od Pelea ili bilo kog drugog igrača reprezentacije - istakao je Nejmar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vlahović uverava: Okrećemo novi list, misli na Litvaniji!
Fudbal

Vlahović uverava: Okrećemo novi list, misli na Litvaniji!

Fudbaleri Srbije otežali su sebi plasman na Evropsko prvenstvo 2024. nakon što su poraženi od Mađarske 2:1. Dušan Vlahović, posle čijeg udarca se lopta odbila o defanzivca gostiju i završila u mreži, uverava da je amtosfera u taboru Dragana Stojkovića Piksija odlična i da su svi fokusirani na naredni meč - Litvanija.

09.09.2023

11:45

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija