• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2023

10:22

Šiptar se hvatao za polni organ! Golman sramno provocirao Rumune!

EPAIMAGES

Fudbal

Šiptar se hvatao za polni organ! Golman sramno provocirao Rumune!

Podeli vest

Rezervni golman reprezentacije takozvanog Kosova Samir Ujkani uhvatio se za prepone posle utakmice sa Rumunijom (2:0) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Pomenuta utakmica prekinuta je na 45 minuta,  grmeo je stadion u Bukureštu "Srbija, Srbija“, a onda "Kosovo je Srbija“, pa su rumunski navijači razvili dobro poznati transparent "Kosovo je Srbija". Komšije imaju čuvenu izreku "Rumun ima tri prijatelja: Dunav, šumu i Srbina“, pa su opet pružili podršku našoj zemlji, što je Šiptare razbesnelo.

Iznad pomenutog transparenta podrške Srbiji stajao je još jedan koji je govorio o integritetu njihove državne teritorije. Na tom transparentu je pisalo "Besarabija je Rumunija", a ova teritorija je na granici sa Moldavijom.

Zbog poteza Rumuna igrači lažne države nisu želeli da igraju, pa su se na teren vratili tek nakon što je transparent sa tribina sklonjen. Takozvano Kosovo je poraženo sa 2:0, a rezervni golman Semir Ujkani je na kraju utakmice, dok je napuštao teren, nepristojno gestikulirao prema navijačima Rumunije. Uhvatio se za intimnne delove tela i nije skidao osmeh sa lica.  Za takav potez nije dobio ni žuti karton, iako je jedan od arbitara bio uz njega.

 

 

 

 

Foto: printscreen

 

 

 

 


Rumunija ne priznaje samoproklamovanu državu, pa je posle žreba bilo jasno da su incidenti tokom mečeva dve reprezentacije mogući. Tokom utakmice u Prištini šiptari su vređali Rumune, koji im sad nisu ostali dužni. Posle pomenutog haosa na utakmici u Bukureštu Rumunija rizikuje ozbilljnu kanu od strane UFA koja je teloriše bilo kakve političke parole na stadionima.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija