• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2023

06:52

Alegri ućutkuje Vlahovića posle skandala! Dušane, smiri se!

Tanjug/AP

Fudbal

Alegri ućutkuje Vlahovića posle skandala! Dušane, smiri se!

Podeli vest

Trener Juventusa Masimilijano Alegri i Dušan Vlahović navodno su se posvađalli posle brukanja "stare dame" protiv Sasuola (4:2), a trener je Srbinu poručio da se smiri.

Dušan Vlahović burno je reagovao nakon što ga je strateg zamenio u 76. minutu utakmice. Iskusni stručnjak na teren je poslao Mojzea Kina, a to se navodno nimalo nije dopalo nekadašnjem napadaču Fiorentine.

Dušan je prilikom izlaska sa terena samo odmahnuo glavom i neuverljivo zagrlio Alegrija, a kako mediji u Italiji prenose tražio je od trenera objašnjenje zašto ga je izveo iz igre.

Nakon poraza Juventusa trener "stare dame" dao je srpskom napadaču nekoliko saveta.

- Pitanje je balansa, on ima samo 23 godine i malo po malo odrasta. Naučiće da nađe balans jer u fudbalu svi greše. Mora da ostane miran, jer posle promašene šanse sledi nova kojom može da se reši meč. On je u fazi odrastanja što pokazuje i činjenica da kada mu stvari dobro idu, mirniji je, ali kada promaši šansu, dodavanje, postaje nervozniji. Mora da shvati da mora da ostane miran. Imao je nekoliko važnih situacija, ali ih nije iskoristio. Nije bio baš dobar - rekao je Alegri.

Foto: EPA

 

 

Nešto slično je rekao i za Federika Gatija koji je postigao autogol.

- Gati mora da ostane miran. On je momak koji ima 30 utakmica za Juventus, nema 100-200. Mora da uči, ostane miran. Ovakve stvari se nažalost dešavaju - dodao je Alegri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija