• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2023

07:11

Živković postigao gol, umalo došlo do haosa i tuče na terenu(VIDEO)

EPA

Fudbal

Živković postigao gol, umalo došlo do haosa i tuče na terenu(VIDEO)

Podeli vest

Andrija Živković briljira, potigao je gol u pobedi PAOK-a nad Janjinom (3:1), a onda je umalo došlo do tuče na terenu.

Srpski reprezentativac Andrija Živković nije igrao od starta meča, ali to nije bio problem. On je u 58. minutu ušao u igru, a već u 77. je prelepim golom savladao Klejmana. Sjajno se snašao i udarcem iskosa sa desne strane zakucao loptu u dalji ugao, uz samu stativu. 

Živković je pogodak proslavio gestikulirajući ka navijačima Janjine, što je razbesnelo igrače domaćeg tima i malo je nedostajalo da dođe do opšte tuče. Nastao je haos na terenu, ali su se na sreću strasti brzo smirile.

 

PAOK je zahvaljujući mladom Janisu Konstantelijasu, dvostrukom strelcu, na poluvremenu imao gol prednosti, a onda je Živković ulaskom u igru stavio tačku i rešio pitanje pobednika. 

Nekadašnji prvotimac Partizana najbolji je strelac grčkog kluba u dosadašnjem toku sezone. Tri pogotka postigao je u kvalifikacijama za Ligu konferencije, a isto toliko ima i u prvenstvu.  

Olimpijakos je u petom kolu upisao još jednu ubedljivu pobedu, ovog puta protiv novajlije Kifisije - 4:0 (2:0). U porazu je prve minute u dresu Kifisije upisao je Marko Gobeljić, doskorašnji bek Crvene zvezde. Dobio je priliku u poslednjih pola sata, ali nije uspeo da pomogne svom timu da izbegne ubedljiv poraz.

Olimpijakos je posle pet kola lider sa 13 bodova i gol-razlikom 15:1, dok PAOK ima tri boda manje i trenutno je drugoplasiran. Panatinaikos ima devet bodova, ali i dve utakmice manje od pomenutih rivala.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15