• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2023

16:02

Radoman: Jovanović mora da sudi derbi! FSS ne sme da poklekne!

Starsportphoto

Fudbal

Radoman: Jovanović mora da sudi derbi! FSS ne sme da poklekne!

Podeli vest

Dok FSS ne bude dosledan, bićemo u problemu - kaže bivši fudbalski sudija i nedašanji predsednik Sudijske komisije FSS, Miroslav Radoman za Informer nakon bure koju je izazvala odluka da Srđan Jovanović sudi predstojeći 171. večiti derbi (sreda, 19.00).

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda, Svetozar Mijailović, neprijatno je iznenađen odlukom da Srđan Jovanović bude arbitar u meču koji crveno-beli igraju protiv ljutog rivala, poručivši da je "Jovanović osvedočeni navijač FK Partizan i da je njegova porodica radila za FK Partizan, te da je on u skladu sa tim antagonizmom prema Crvenoj zvezdi i sudio sve utakmice koje su se ticale kluba. "

Miroslav Radoman je svojevremeno bio veliki autoritet dok je držao pištaljku u rukama, a sada je otkrio šta FSS mora da učini da se stane na put pritiscima iz naša dva najveća kluba.

Foto: Starsportphoto

 

 

 - Dokle god se ispunjavaju razne želje ovako će biti! Ovo je selektivna priča, ko mi odgovara, a ko ne. Tako je bilo i dok sam ja sudio, a FSS mora da bude dosledan i istrajan. Ko će suditi a da odgovara i jednima i drugima? Od 1992. godine sam bio arbitar, nikada nije bilo lako, uvek se analiziralo ko je Partizanov, a ko Zvezdin! 

Foto: Starsportphoto

 

 

Uveren je jedan od najboljih srpskih sudija u poslednje tri decenije da će Srđan Jovanović ipak suditi utakmicu koja je svetkovina domaćeg fudbala.

- Njegov kvalitet je neosporan i pripada mu da sudi večiti derbi. Pokušavaju da izvrše pritisak i na sudiju i na sve, ali verujem da će na kraju biti kako je i predviđeno i da će upravo Jovanović suditi - poručio je Miroslav Radoman za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija