• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2023

21:03

Mesi i Ronaldo ponovo oči u oči - moguće je!

Tanjug/AP

Fudbal

Mesi i Ronaldo ponovo oči u oči - moguće je!

Podeli vest

Navodno, u januaru prijateljski duel Intera i Al Nasra.

Posle dve decenije Liga šampiona u svom sastavu neće imati ni Kristijana Ronalda, a ni Lionela Mesija. Najbolji fudbaleri današnjice napustili su evropski fudbal i svoju sreću potražili van granica "Starog kontinenta". Mnogi su se zabrinuli da ih više neće gledati "oči u oči", ali bi to moglo da se promeni već u januaru naredne godine.

Naime, kako prenose svetski mediji, organizatori planiraju da organizuju prijateljski meč između Inter Majamija i Al Nasra. Naravno, jasno je da bi taj duel privukao ogromnu pažnju navijača i javnosti, a fudbalski fanovi širom sveta sa nestrpljenjem očekuju potvrdu iz Amerike. 

Ukoliko do meča Kristijana Ronalda i Lionela Mesija dođe bio bi to njihov 37. međusobni okršaj. O tome kakav je njihov uticaj na fudbal, ali i celokupan sport, ne treba mnogo trošiti reči budući da se radi o igračima koji su tokom karijere osvajali po pet Zlatnih lopti. 

Kada govorimo o njihovom međusobnom "skoru", Mesi vodi i utisak je da će na kraju "pobediti" budući da ima 16 pobeda, Ronaldo ima 11, a devet mečeva završeno je bez pobednika. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija