• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

14:53

Protiv Partizana smo brutalno pokradeni! Superligaš zagrmeo zbog suđenja!

Starsportphoto

Fudbal

Protiv Partizana smo brutalno pokradeni! Superligaš zagrmeo zbog suđenja!

Podeli vest

U fudbalskom klubu Radnik iz Surdulice nisu zadovoljni suđenjem na čak četiri meča u Superligi Srbije.

Surduličani smatraju da su bodovno oštećeni u četiri od do sada devet odigranih utakmica, a kako bi to dokazali napravili su čak i kompilaciju grešaka koje su prema njihovom mišljenju pravili arbitri.

Utakmice koje su za ljude iz Radnika sporne su one protiv Mladosti, Čukaričkog, Javora i Partizana.

Oni smatraju da su na utakmicama protiv Mladosti i Čukaričkog oštećeni, a protiv Partizana i Javora "brutalno pokradeni".

Navode iz kluba da su na mečevima protiv Partizana i Javora u glavnim ulogama bili arbitri Pavle Tomić i Dejan Trifković, koji su se smenjivali na terenu i VAR sobi.

Samtraju da je pokazana najočiglednija namera glavnog sudije Trifkovića da odmogne ekipi protiv Partizana, prvo da pobedi a onda i da ostane neporažena.

"Sudija Trifković zaslužio je za sve ono što je pokazao na stadionu Partizana nagradu “Oskar” za najskandaloznije suđenje u poslednjih nekoliko godina. Nije pokazao direktan crveni karton fudbaleru Partizana zbog udaraca laktom u lice našeg igrača koji je posle te situacije zbog povrede morao da napusti teren. Potom je poklonio jedanesterac za izjednačenje Partizanu a u dubokoj sudijskoj nadoknadi umesto faula nad našim igračem dosudio jedanesterac za domaći tim. Svi na stadionu i u TV prenosu mogli su da vide jedan od najsramnije dosuđenih kaznenih udaraca u poslednjih nekoliko godina. Za faul nad našim igračem od strane igrača Partizana, sudija Trifković je našem igraču nad kojim je načinjen prekršaj dodelio direktan crveni karton! Tendenciozno suđenje u korist protivničke ekipe videli smo i na prvenstvenoj utakmici protiv FK Javor, koju je naš tim igrao kao domaćin 01.10.2023 u Surdulici" - navodi se između ostalog u saopštenju. 

Surduličani su nakon devet kola na 12. mestu sa samo jednom pobedom. Njih očekuje u petak duel na Novom Beogradu protiv IMT-a (16.30).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)
Live TV

Kao dete sam se pitao zašto je neko morao da nas proteruje i ubija samo jer nismo Hrvati! Granate su padale na pola minuta, delovalo je kao da traje čitavu večnost! (VIDEO)

Hrvatske snage proterale su, te 1995. godine, više od 250.000 Srba, a ubili oko 2.000. Zloglasna zločinačka operacija "Oluja" počela je u ranu zoru četvrtog avgusta. Bojana Vučić iz Zavičajnog kluba Kordunaša, profesorka Gordana Martinović Vujanović i dete "Oluje" Nemanja Mandić govorili su o paklu koji su proživljavali dok su, zajedno sa svojim porodicama, bežali u Srbiju pod naletom hrvatskih krvnika.

03.08.2024

17:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija