• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2023

17:35

Tribine u Pazaru ispražnjene! Meč se nastavio, ali i dalje je napeto (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Tribine u Pazaru ispražnjene! Meč se nastavio, ali i dalje je napeto (VIDEO)

Podeli vest

Skoro sat vremena trajao je prekid na stadionu kraj Jošanice.

Utakmica između Novog Pazara i Vojvodine u okviru 11. kola Superlige nastavljena je nakon što je ispražnjena severna tribina, na kojoj su bile smeštene najvatrenije pristalice domaćeg tima!

Razlog je taj što su navijači plavo-belih već u 10. minutu, pri rezultatu 0:0, počeli da bacaju pirotehnička sredstva na teren. Jedna petarda je pogodila i pukla baš pored golmana i kapitena Novopazaraca, Nikole Mirkovića (32), dok je druga eksplodirala kod nogu štopera Abdulaja Sisea (27).

Iskusni čuvar mreže odmah je pao na zemlju i zatražio lekarsku pomoć. Glavni arbitar Srđan Jovanović je ubrzo povukao sve aktere meča u svlačionicu, a posle razgovora sa delegatom i komisijom domaće ekipe, odlučeno je da se potpuno isprazni sporna tribina iza gola, sa koje su doletele petarde.

U međuvremenu su golman Mirković i prva zvezda domaćeg tima Adem Ljajić (32) otišli da popričaju i sa vođama navijača, kako ne bi bilo problema prilikom pražnjenja.

Sve to trajalo je oko sat vremena. Uz napomenu da su rezervisti i članovi stručnih štabova zamenili klupe, pa su Novosađani sada bliži delu koji je prazan.

Inače, na Gradskom stadionu je pred početak ovog duela bilo 5.500 gledalaca na tribinama, među kojima i oko 100 pristalica Vojvodine.

Zbog još jednog u nizu incidenta navijača, nema sumnje da Novi Pazar očekuje i žestoka kazna.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!
Politika

Dodik o velikoj diplomatskoj pobedi: Rezolucija propala na glasanju u UN zahvaljujući delovanju Srbije i Vučića!

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik izjavio je da je rezolucija o Srebrenici propala na glasanju u Generalnoj skupštini UN i da je takvo glasanje rezultat i ogromnog truda i delovanja Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su, kako je istakao, neumorno u nebrojenim kontaktima sa članicama UN ukazivali na jednostranost i netačnost onoga što je bošnjačko-nemačka rezolucija spremila kao osudu srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

03.06.2024

10:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija