• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2023

06:40

Neviđena scena! Golman Osasune odbranio penal, pa se izvinjavao navijačima Reala! (VIDEO)

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Fudbal

Neviđena scena! Golman Osasune odbranio penal, pa se izvinjavao navijačima Reala! (VIDEO)

Podeli vest

Real Madrid je demolirao Osasunu 4:0 u 9. kolu Primere, a moglo je biti i ubedljivije, ali Žoselu nije iskoristio penal u 84. minutu.

Real nije imao puno problema s gostima iz Pamplone. Dva gola postigao je neverovatni Džud Belingem, po jedan Vinisijus Žunior i Žoselu, koji je u 84. minutu imao tako dobru šansu da poveća svoj golgeterski učinak.

Međutim, njegove namere pročitao je golman Osasune Serhio Erera. Nakon uspešne odbrane, 30-godišnjak je eksplodirao od veselja i euforije, pa je loptu poslao direktno u jednu od tribina "Santjago Bernabeua".

Reakcija publike nije izostala, skandirali su mu: "Glupane, glupane". Potom im je podrugljivo mahnuo, ali na kraju krajeva, navijači su ti koji odlaze zadovoljni kući, a golman može da bude srećan što je primio "samo" četiri gola.

Golman Osasune je uspeo da prepozna grešku koju je napravio i nedugo nakon penala zatražio je oproštaj sa tribina "Santjago Bernabeua". Trener Asate je poručio da je Erera vrlo emotivan igrač i da ovaj gest nema nikakve veze s rezultatom utakmice.

Serhio Erera smatra se specijalistom za odbrane udaraca sa bele tačke, a interesantno da je u karijeri odbranio tri penala u duelima protiv Reala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija