• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2023

11:36

Zašto Gaza još ne gori u plamenu!? Nesuđeni igrač Partizana bljuje vatru

Informer

Fudbal

Zašto Gaza još ne gori u plamenu!? Nesuđeni igrač Partizana bljuje vatru

Podeli vest

Izraelski sportisti burno reaguju na haos koji se dešava na Bliskom istoku i sukob sa Palestinom. Neki su, poput Bibrasa Natha su duboko potrešeni i na ivici suza, košarkaš Deni Avdija se moli za Izrael, ali pojedinci uveliko prizivaju žestoku odmazdu.

Fudbaler Dolev Haziza, koji je u dva prelazna roka bio velika želja Partizana i crno-beli su dva puta pregovarali sa Makabijem iz Haife o njegovom angažmanu, ljut je jer smatra da Izrael kasni sa osvetom.


"Vojnike i civile otimaju na ulici! Ubijaju! Šta se čeka? Šta se ovde dešava? Zašto Gaza nije već u plamenu?!", poručio je Haziza, povremeni reprezentativac Izraela.


Slično je reagovao i legendarni izraelski napadač Eran Zahavi, nekadašnji fudbaler PSV Ajndhovena i Gvangžua gde je godinama bio prva uzdanica Dragana Stojkovića Piksija s kojim ima fantastičan odnos.


"Gde je sva naša tehnologija?! Gde su svi posmatrači i svi koji bi trebalo da budu na oprezu? Kako se oni tako lako vraćaju u Gazu? Zašto je naš odgovor tako spor?!", naglasio je Zahavi.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50