• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2023

20:27

Ne jede, ne izlazi iz kuće i gleda u jednu tačku... Tonali pao u depresiju!

AP/Photo

Fudbal

Ne jede, ne izlazi iz kuće i gleda u jednu tačku... Tonali pao u depresiju!

Podeli vest

Fudbaler Njukasla prolazi kroz težak period nakon optužbi za kockanje.

Ne stišava se bura u Italiji nakon što su brojni fudbaleri optuženi za nelegalno klađenje. Među njima nalazi i Sandro Tonali koji je, nakon što je izbačen iz reprezentacije, saslušan u tužilaštvu. 

Ostavilo je to posledice na mladog fudbalera koji je u razgovoru sa nadležnim organima priznao da je zavisnik od klađenja. Po povratku u Milan čekao ga je avion kojim se ekspresno vratio u Njukasl kako bi se sklonio od skandala "na čizmi", prenosi "Korijere delo Sport". 

Naime, on je toliko utučen, da je posle izjave koje je dao u tužilaštvu, postao očajan, zatvorio se u sebe, ne jede i ne izlazi iz kuće i gleda samo u jednu tačku.  

"Juče ujutru, Sandro je plakao. Učinio je to kada se vratio u Milano posle neprospavane noći u Firenci od šoka zbog policijske posee Koverćanu, trenng centru reprezentacije. On oseća stih od shvatanja da nije trebalo da se prepusti određenim 'hobijima' koji se praktikuju zbog dosade ili zbog ugledanja na starije kolege. Sada je u riziku da ga to skupo košta i zato je Sandro sa stidom prihvatio obaveštenje svojih agenata da je potrebno da se obrati terapeutu da bi prevazišao problem zavisnosti od kockanja", navedeno je u tekstu. 

Italijanski mediji prenose da je Tonali svestan greške koju je napravio i da je spreman da se uhvati u koštac sa problemom. Izvor blizak fudbaleru dodaje da se Sandro stavio na raspolaganje Federaciji kako bi u što bržem roku bili organizovani sastanci sa mladima koji imaju sličan problem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija