• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.10.2023

18:30

Crna Gora hoće iznenađenje na Marakani! Srbija je izgubila dva puta od Mađarske, a mi nismo!

informer.rs

Fudbal

Crna Gora hoće iznenađenje na Marakani! Srbija je izgubila dva puta od Mađarske, a mi nismo!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra (20.45) na stadionu Crvene zvezde protiv Crne Gore igra meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. u Nemačkoj.

Pred "orlovima" je utakmica, posle koje, ukoliko naravno, pobede, može da ih odvede na EURO, sa druge strane i "sokolovi" traže šansu, jer bi trijumfom na našem najvećem stadionu ostavili naš tim iza sebe i imali realne šanse za direktan plasman.

- Posle deset godina i baraž meča sa Češkom, ne bih bio iskren kada bih rekao da ovo nije najvaćnija utakmica u istoriji crnogosrke reprezentacije. Samo ću tražiti maksimum od igrača, pokazali to protiv Turske, Holandije, znam koliko možemo i očekujem najbolje. Prava prilika da se Crna Gora predstavi u pravom izdanju. Da smo na pravom putu, pokazuje i činjenica da smo došli na 90 minuta od velikog takmičenja. Tražižu od igrača da pruže maksimu. U Podgorici smo 80 minuta imatli kontrolu, a suta bi 90 plus. Hoćemo da zadovoljimo navijači i obradujemo državu iz koje dolazimo - rekao je selektor Crne Gore. 

Takve najave stižu i iz crnogorskog tabora, Stefan Savić, Marko Mugoša, ističu da će u Beogradu biti teško, ali da mogu do iznenađenja.

Prisetio se selektor Crne Gore Miodrag Radulović i svoje izjave uoči početka kvalifikacija kada je rekao da je Srbija najbolja reprezentacija u grupi.

- Posle žreba sam rekao da je Srbija najkvalitetnija u grupi. Mišljenje nisam promenio ni posle utakmice u Budimpešti. Ni mi nismo zaslužili poraz od Srbije, oni su se vadili u Bugarskoj, to govori o izjednačenosti grupi. Dalje, mi nismo izgubili od Mađarske to nam daje snagu, a Srbija jeste dva puta. vakako će nam biti lakše što nema Vlahovića. Jedan od najboljih evropskih napadača. Srbija ima dosta kvalitetnih igrača, kvalifikacije za Mundijal, pa samo meč protiv Brazila u Kataru, očekuje nas velika bitka!

 

UŽIVO:

 

18.53 - Posle deset godina i baraž meča sa Češkom, ne bih bio iskren kada bih rekao da ovo nije najvaćnija utakmica u istoriji crnogosrke reprezentacije. Samo ću tražiti maksimum od igrača, pokazali to protiv Turske, Holandije, znam koliko možemo i očekujem najbolje.

18.51 - Svakako će nam biti lakše što nema Vlahovića. Jedan od najboljih evropskih napadača. Srbija ima dosta kvalitetnih igrača, kvalifikacije za Mundijal, pa samo meč protiv Brazila u Kataru, očekuje nas velika bitka

18.49 - Dobra stvar je što nam igraju dva rezultat pobeda i remi. Spremamo se da damo sve od sebe, da damo sve od sebe od prvog do poslednjeg minuta i nadam se da ćemo zadovoljni napustiti stadion.

18.48 - Očekujem pravu sportsku predstavu kao u Podgorici. Vidite da i ovde imamo dosta navijača, moramo da im se zahvalimo ovde i nadam se da ćemo to uraditi sutra.

18.47 - Svako priprema ekipu na svoj način i možda je bilo iznenađenje postavka Srbije na startu meča u Budimpešti, ali u drugom poluvrdmenu Srbija se vratila. Mi smo kažem u naletu i pokušaćemo to da iskoristimo. 

18.45 - Posle žreba sam rekao da je Srbija najkvalitetnija u grupi. Mišljenje nisam promenio ni posle utakmice u Budimpešti. Ni mi nismo zaslužili poraz od Srbije, oni su se vadili u Bugarskoj, to govori o izjednačenosti grupi. Dalje, mi nismo izgubili od Mađarske to nam daje snagu, a Srbija jeste dva puta.

18.42 - Miodrag Radulović: Prava prilika da se Crna Gora predstavi u pravom izdanju. Da smo na pravom putu, pokazuje i činjenica da smo došli na 90 minuta od velikog takmičenja. Tražižu od igrača da pruže maksimu. U Podgorici smo 80 minuta imatli kontrolu, a suta bi 90 plus. Hoćemo da zadovoljimo navijači i obradujemo državu iz koje dolazimo. 

18.40 - Lep je osećaj biti ponovo u Beogradu, u Partizanu sam proveo četiri i po godine. Mislim da Srbija ima dobru ekipu, odlične pojedince, poštujemo ih, trudićemo se da odradio sve ono što je do nas.

18.38 - Sigurno da je ovaj meč nešto što dugo čekamo. Emocije rade, bitno je da ostanemo mirni i na terenu pokažemo kvalitet. Gledali smo utakmicu Srbije u Budimpešti ali utiske ću ostaviti za sebe.

18.37 - Poznajem dosta, mada manje nego pre igrače Srabije. Imaju kvalitet, ali sa druge i mi smo u naletu imamo dobre rezultate iži žemo na pobedu, ali nikad se ne zna šta nosi utakmica. Iskreno dobro se osećam, odradio sam individualno neke treninge u Olimpijakosu, očekujem dobru igru.

18.35 - Jovetić: Uvek kad igraš za reprezentaciju postoji pozitivna trema i naboj, ali sve to je normalno pred tako veliku utakmicu. Uvek sam spreman da igram za reprezentaciju i to se ne dovodi u pitanje. 

18.30 - Dobro veče i dobrodošli na blog uživo konferencije za štampu selektora Crne Gore Miodraga Radulovića i kapitena Stevana Jovetića pred sutrašnji meč sa Srbijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela! (VIDEO)
Live TV

Vidovdan je najveći srpski zavet! Njegoš je prikazao njegovo lice i naličje kroz svoja najznačajnija dela! (VIDEO)

Sutra je Vidovdan i ljudi kažu da svako od nas treba da ima svoj Kosovski boj i svoj Vidovdan, odnosno da svako od nas treba da se opredeli za svoj sistem vrednosti. Po mišljenju Makrovića, Vidovdan je naša osveštana bol. Kosovo i Vidovdan nisu cela naša istorija, ali jesu središte te istorije. Na ovu temu u emisiji "Info veče" govorio je pravoslavni publicista Vladimir Dimitrijević.

27.06.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasio se UIKS: Reagovali smo čim je osuđenik preminuo i odgovorni su suspendovani, a vodi se i disciplinski postupak
Hronika

Oglasio se UIKS: Reagovali smo čim je osuđenik preminuo i odgovorni su suspendovani, a vodi se i disciplinski postupak

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS) saopštava da je petoro zaposlenih u KPZ u Beogradu u Padinskoj Skeli, koji su lišeni slobode zbog sumnje da su učinili krivično delo nesavestan rad u službi, odmah suspendovano i udaljeno sa posla zbog propusta koji su otkriveni unutrašnjom kontrolom posle smrti prekršajno kažnjenog Stanimira Brajkovića (74) 4. februara u ovom zavodu.

28.06.2024

11:49

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane
Recepti

Napravite domaći sok od nane! Nema ništa bolje za vrele letnje dane

Napraviti osvežavajući sok od nane kod kuće je veoma jednostavno i idealno za vrele letnje dane. Nana, sa svojim karakterističnim osvežavajućim ukusom, može učiniti svaki napitak posebnim. Ovaj domaći sok ne samo da je zdraviji, jer možete kontrolisati količinu šećera, već je i ekonomičan.

28.06.2024

06:21

Džet set

Srbija