• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2023

09:00

Ja sam kriv za sve! Milošević surovo iskren posle debakla

EPAIMAGES

Fudbal

Ja sam kriv za sve! Milošević surovo iskren posle debakla

Podeli vest

Portugalci Su protutnjali Zenicom i deklasirali Bosnu i Hercegovinu sa 5:0, a selektor Savo Milošević posle debakla nije bežao od odgovornosti .

Bosna nije imala šansu protiv moćne mašinerije, mreža domaćina je napunjena već tokom prvih 45 minuta igre, a srpski trener kaže da je on najveći krivac.

Verovatno, ne verovatno, nego sigurno, ja sam najveći krivac za sve ovo. Energetski nismo mogli da im pariramo, oni su drugi nivo, ali to nema veze sa nama. Nismo bili na maksimumu, pre tri dana je izgledalo dobro, ali očigledno je da nemamo energije za dve utakmice u tri dana. Mnogo ekipa ima taj problem. Teško je bilo održati nivo igre sa njima, na to se nadovezao i rani gol. Na startu utakmice imali smo negativan rezultat i sve je krenulo ka lošem. U svlačionici sam rekao igračima, koliko god da je teško, drugo poluvreme smo odigrali na karakter i zaradili za nešto bolje u budućnosti. Definitivno Portugal nije nivo gde smo mi trenutno - kazao je Milošević posle bolnog poraza. 

Nedavno je preuzeo užarenu klupu BiH-a, nije imao vremena za nešto više od upoznavanja sa igračkim kadrom. 

 

Foto: EPAIMAGES

Savo Milošević, selektor Bosne i Hercegovine

 

- Ovde sam sedam dana i mogu da napravim analizu tek na osnovu njih, pa da onda kažem šta je realna situacija i da to popravimo u sledećim okupljanjima. Imali smo dogovor da stojimo više, s obzirom na brzinu koju imamo i mi i oni. To su stvari koje bih trebao da prepoznam... Odgovornost za poraz je moja, ali kratko je vremena da bih te stvari mogao da pepoznam u prvoj sedmici rada sa igračima. Suštinski nismo imali defanzivni balans u timu. Igrati ozbiljne utakmice bez ijednog defanzivnog veznog igrača je jako teško. Cimirota i Pjanića smo žrtvovali za te pozicije, to je srž tima. Ostajala nam je zadnja linija na vetrometini zbog tog lošeg balansa.

"Zmajevi" će  imati šansu da kroz doigravanje u martu sledeće godine izbore učešće na kontinentalnoj smotri u Nemačkoj.

- Jasno je da ćemo put do Evropskog prvenstva morati da tražimo kroz baraž. Utakmice protiv Luksemburga i Slovačke poslužiće kao pripreme. Značiće da se još jednom okupimo pre odlučujućih mečeva  - istakao je Milošević.

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija