• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

06:00

Tadić "udario" na Piksija! Rekao sam mu da malo bolje pogleda kompilacije mojih golova! (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Tadić "udario" na Piksija! Rekao sam mu da malo bolje pogleda kompilacije mojih golova! (VIDEO)

Podeli vest

Kapiten Srbije Dušan Tadić odličnog raspoloženja pojavio se u miks zoni. Posle utakmice sa Crnom Gorom istakao je timski duh "orlova", imao samo jednu zamerku, ali i otkrio šta je pričao sa selektorom posle meča.

- Najbitnije je da smo pobedili, imam samo jednu zamerku, na kraju kad je bilo "Pukni zoro" moralo je to jače, da zagrmi, pa smo se zezali, da sledeći put to mora da se pojača malo, da se zagreje. 

Prokomentarisao je lider srpske ekipe i novinarsku konstataciju da se bez njega i Mitrovića ovaj tim ne može zamisliti:

- To je jasno, ali pohvalio bih ceo tim, dobro su nam namestili situacije, i kod drugog gola, lepo Sergej meni ja Mitru, i kod trećeg... Sve je bio plod timskog duha, tako treba, ekipa je pokazala da ima glavu, rep i onu stvar, tako treba - rekao je u miks zoni Tadić.

O glavnoj snazi ovog tima rekao je:

- Pokazala je utakmica da ova ekipa ima zajedništvo nije lako igrati kad imaš nož pod grlom. Crna Gora je izjednačila, imala 45 minuta da izdrži, mi smo morali, ali smo i dalje bili smireni. To mi se sviđa, trebalo je da se ispričamo jedni sa drugima, da bude mirna glava ostalo će doći, tako je i bilo. 

Odgovorio je Tadić i kako se dogodilo da ostane "zadnji" kod izjednačujuećeg gola Jovetića:

- Realno to ne sme da se dsi, naivno primili gol, trebalo da vratimo loptu golmanu, pa da je prihvate defanzivci, došli smo u tu situaciju. Otišao sam u desno pa ako pogodi, eto, pogodio je. Mister je rekao da je tako trebalo, da sam dobro reagovao.

Otkrio je i razgovor njega i sedlektora posle meča:

- Desnom ne promašujem, spakujem u malu mrežu, Mister Stojković mi je rekao "Nek si ga ti dao desnom", e pa mora da pogleda malo bolje kompilacije mojih golova, Mitar mi je predivno gurnuo - posle čega se nasmejao zajedno sa novinarima.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 8 meseci

E pa Tadicu, u prvom poluvfemenu di bio najgori igrac na terenu. Ni jedan pas nisi imao. Trčao si ko muva bez glave i trazio loptu, dovlacio protivnickog igrača u prostor koji smo napadali. Potpuno si ugušio Lukića i Ilića. Tek kad je usao u igru Sergej koji ti nije dozvolio da mu smetas u igri shvatio si svoju pravu ulogu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija