• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2023

09:52

I El Šaravi umešan u kladioničarski skandal!? Oglasilo se italijansko tužilaštvo!

EPAImages

Fudbal

I El Šaravi umešan u kladioničarski skandal!? Oglasilo se italijansko tužilaštvo!

Podeli vest

Korona optužio još trojicu, tužilaštvo odbilo njegov predlog.

Spisak fudbalera koji se nalaze pod istragom za nelagalno klađenje u Italiji postao je duži prethodnih dana. Fabricio Korona optužio je Stefana el Šaravija, Nikolu Kastelea i Federika Gatija da su takođe umešani u skandal koji trese "čizmu". 

Korona je gostovao na nacionalnoj televiziji i tvrdio da od pouzdanog izvora ima informacije da su pomenuta trojica takođe učestvovala u nelegalnom klađenju. Dotakao je kontroverzni italijanski "plejboj" da je na desetine igrača uključeno u priču, ali da će njihova imena biti objavljena naknadno. 

Ipak, tužilaštvo u Italiji, odbio je da otvori istragu protiv El Šarafija, Kasela i Gatija. 

Foto: EPAIMAGES

 

Dok se čeka rasplet čitave situacije, sigurno je da je Fađoli jedini osuđen do sada budući da je istraga protiv njega otvorena još krajem jula. 

Čeka se još šta će biti u slučaju Nikola Zaniola i Sandra Tonalija za kojeg je danas utvrđeno da se kladio na mečeve Milana dok je još uvek igrao za taj klub. To bi mogla da bude otežavajuća okolnost za fudbalera Njukasla, ali će on pokušati da se "vadi" na zavisnost. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nica suspendovala Alžirca zbog podrške Palestini!
Fudbal

Nica suspendovala Alžirca zbog podrške Palestini!

Fudbalski klub Nica suspendovao je danas alžirskog reprezentativca Jusefa Atala koji je navodno podelio antisemitski video na društvenim mrežama u vezi sa sukobima u Izraelu i Gazi, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC).

19.10.2023

09:29

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija