• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.10.2023

09:43

(HIT VIDEO) Tadić napravio lom u kafani uz čuveni narodnjak, fudbaleri u transu posle Crne Gore!

EPA/printscreen

Fudbal

(HIT VIDEO) Tadić napravio lom u kafani uz čuveni narodnjak, fudbaleri u transu posle Crne Gore!

Podeli vest

Reprezentativci Srbije baš su se opustili nakon pobede nad Crnom Gorom!

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak uveče suštinski je obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo, pošto je u Beogradu savladala Crnu Goru sa 3:1. 

Bili su "orlovi" pod velikim pritiskom pred taj duel, ali su uspeli da slome otpor žilavih komšija i obezbede verovatno ključnu pobedu. Nakon tog meča, naši reprezentativci dali su sebi oduška u kafani kod Vujadina Savića.

Foto: Instagram

 

 

Juče su isplivale fotografije, pevala im je pevačica Diana Mihajlović Pajić, na proslavi je bila i Anastasija Ražnatović, a sada se pojavio i video snimak koji je postao pravi hit na društvenim mrežama. 

Na njemu su kapiten Dušan Tadić, kao i njegovi saigrači iz reprezentacije Saša Lukić i Filip Mladenović. Sva trojica skaču i đuskaju uz pesmu Nedeljka Bajića Baje "Ginem, ginem", a očigledno je da je najveseliji među njima upravo Tadić.

Dušan je u jednom momentu skinuo sako koji je nosio i okrenuo ga naopako, pa je onaj zadnji deo prebacio napred. To je naišlo na oduševljenje Lukića i Mladenovića, koji su taj "manevar" ispratili kroz smeh.

Uostalom, pogledajte i sami.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija