• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2023

12:48

Stiže spas za Partizan! Nikolić donosi 30 miliona dolara!

Informer

Fudbal

Stiže spas za Partizan! Nikolić donosi 30 miliona dolara!

Podeli vest

Težak dan je iza Fudbalskog kluba Partizan nakon što je trener Igor Duljaj rekao da igrači nemaju za kirije i deci za mleko, a sada je stigla i dobra vest za sve kojima su crno-bele boje u srcu.

Kandidat za predsednika FK Partizan, biznismen Sreten Nikolić (71) prvi put se oglasio putem Informera 3. oktobra, a sada je ponovo pričao o tome šta su mu planovi ukoliko preuzme klub iz Humske.

On je gostovao u "Miljanovom korneru" i otkrio da Partizanu može doneti 30 miliona dolara!

- Dug Partizana je u svakoj varijanti poslovna tajna. Ne bih o tome pričao. Partizan u ovom momentu nema predsednika, da bi se nešto promenilo, mora da se organizuje skupština. Ja sam spreman. Imam nekoliko jakih poslovnih partnera iz inostranstva koji su spremni da uđu u klub. Uslov je da se uđe sa čistim papirima, da se tačno zna kome se šta duguje. Oni su spremni da ulože ozbiljne pare. Nekih 30.000.000 dolara u određenom momentu - jasan je Nikolić.

Nikolić bio kandidat za prvog čoveka kluba još u decembru 2014. godine, a član Upravnog odbora Partizana u periodu od 1990. do 1999. godine.

- Dugo godina sam bio u upravi Partizana, znam kako može da funkcioniše klub. Na inicijativu veterana Partizana sam ušao u priču, pitali su me da li bi prihvatio. Nisam mogao da ih odbijem jer su to baš poznata i ozbiljna imena - dodao je Nikolić.

Biznismen je prodao farmaceutsku kompaniju pre tri meseca i sada ima vremena da se pozabavi Partizanom, pa otkriva i šta mu najviše smeta.

- Veliki broj stranaca, demolarisanje domaćih igrača. Stranac igrao ili ne igrao dobro, on je u timu uvek. Prosto, način na koji se dovode strance je poguban za naš fudbal. Danas prodajemo decu od 16 godina. Ta deca su prerano otišla i gde su danas? Čast izuzecima - zaključio je Nikolić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!
Besramno!

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!

Crnogorski parlament raspravljaće o predlogu rezolucije o genocidu u Jasenovcu tek krajem juna, tj. za mesec dana, iako je debata po planu trebalo da bude na dnevnom redu ovih dana. U međuvremenu, DPS "ražalovanog" Mila Đukanovića zahteva da se rezolucija momentalno povuče jer ljuti Hrvate, tačnije ruši dobre odnose sa jednom od država članica Evropske unije i dovodi u pitanje proces EU integracija. Istovremeno, zvanični Zagreb preti Podgorici odmazdom ako se usudi da raspravlja masakru 700.000 ljudi, uglavnom Srba, u ustaškom logoru Jasenovac!

31.05.2024

21:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31