• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2023

21:50

Oduševio Turke! Nova majstorija kapitena Srbije u pobedi Fenera (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Oduševio Turke! Nova majstorija kapitena Srbije u pobedi Fenera (VIDEO)

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić nastavio je sa odličnim igrama i u Fenerbahčeu.

Iskusni vezista je, posle dobre partije u dresu "orlova" i postignutog gola i asistencije u pobedi nad Crnom Gorom (3:1) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, sada bio i u prvom planu u turskom prvenstvu. 

Tadić u trijumfu ekipe Fenerbahčea nad Hatajsporom od 4:2 (3:0) nije uspeo da zatrese mrežu, ali jeste uspeo da namesti gol i to nakon sjajne majstorije.

Klub iz Istanbula je na svom terenu poveo već u 7. minutu, kada je srpski fudbaler fantastično centrirao sa levog krila u srce kaznenog prostora, a Sebastijan Šimanski utrčao i iz prve pogodio za vođstvo domaće ekipe.

 

 

"Crno-žuti" su do poluvremena stigli i do ubedljivih 3:0 i to golovima Osaji-Samuela i Edina Džeka. Fener je u drugom delu povisio i na 4:0 i to golom Kavečija, dok su gosti iz Hataja do kraja utakmice samo uspeli da ublaže poraz pogocima Gulama i Abida. 

Tadiću je ovo već treća asistencija od kako je ovog leta prešao u turski klub iz Ajaksa, a postigao je i dva gola. 

Fenerbahče je ovim trijumfom preuzeo vodeću poziciju u tuskom šampionatu sa 27 bodova, dva više od drugoplasiranog Galatasaraja. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija