• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2023

23:00

Liga šampiona: Gudelj uzdrmao Arsenal, ali Sevilja izgubila! Onana spasio Real, odbranio penal Kopenhagenu! (VIDEO)

EPA Images

Fudbal

Liga šampiona: Gudelj uzdrmao Arsenal, ali Sevilja izgubila! Onana spasio Real, odbranio penal Kopenhagenu! (VIDEO)

Podeli vest

Utakmicama 3. kola Lige šampiona nastavlja se takmičenje u najgledanijem takmičenju na Starom kontinentu, a na programu je šest mečeva u grupama A, B, C i D.

Treća runda elitnog evropskog takmičenja sasvim sigurno doneće nova uzbuđenja! Nakon utakmica Inter - Salcburg i Galatasaraj - Bajern, od 21.00 kreću preostali dueli.

Najveća drama viđena je na utakmici Mančester junajted - Kopengagen, gde je engleski tim slavio sa 1:0. Junak meča bio je osporavani golman Andre Onana, koji je odbranio penal u sudijskoj nadoknadi.

Nemanja Gudelj dao je gol za Sevilju protiv Arsenala, ali je engleski tim slavio sa 2:1. Real je istim rezultatom savladao Bragu u gostima, dok je Napoli bio bolji od Union Berlina.

 

LIGA ŠAMPIONA, 3. KOLO

GRUPA A

Galatasaraj - Bajern 1:3 (1:1)

Mančester junajted - Kopenhagen 1:0 (0:0)

 

GRUPA B

Sevilja - Arsenal 1:2 (0:1)

Lans - PSV 1:1 (0:0)

 

GRUPA C

Braga - Real Madrid 1:2 (0:1)

Union Berlin - Napoli 0:1 (0:0)

 

GRUPA D

Inter - Salcburg 2:1 (1:0)

Benfika - Real Sosijedad 0:1 (0:0)

 

Slavni Mančester junajted pokušaće na pobednički put da se vrati protiv danskog Kopenhagena, dok će Sevilja našeg Nemanje Gudelja dočekati Arsenal. Francuski Lans dočekuje PSV, slavni Real Madrid gostuje Bragi, dok Union Berlin čeka šampiona Italije Napoli.

Fudbaleri Benfike igraju kod kuće protiv Sosijedada, a dešavanja sa svih ovih mečeva možete pratiti u multi-lajvu na portalu Informer.rs.

 

UŽIVO:

 

DRUGO POLUVREME

KRAJ, ZAVRŠENE SU SVE UTAKMICE U LIGI ŠAMPIONA ZA VEČERAS!

97. minut - Džordan Larson uzima loptu! BRANI ONANA!

97. minut - Napoli je savladao Union Berlin, a Sosijedad Bragu u gostima. Oba meča po 1:0.

96. minut - Penal za Kopenhagen!

95. minut - Završene utakmice u Portugalu i Francuskoj! Real je savladao Bragu 2:1, dok su Lans i PSV odigrali 1:1.

90. minut - Na svim utakmicama je zasad jedan gol razlike ili nerešeno, tako da nas čeka drama u sudijskim nadoknadama.

87. minut - Kopenhagen pokušava da dođe do izjednačenja na "Old Trafordu", kao i Sevilja protiv Arsenala.

83. minut - Utakmice ulaze u finiš, zanimljivo je na svim terenima. Šanse ređaju maltene sve ekipe.

72. minut - Evo i Junajteda! Hari Megvajer je strelac, vodi Mančester protiv Kopenhagena!

 

 

65. minut - Nije dugo trajalo slavlje PSV, Lens je uzvratio i preko Vaija stigao do izjednačenja 1:1.

 

 

63. minut - Ne odustaje ni Braga. Portugalci su preko Đala prepolovili vođstvo "kraljeva" Pao je i gol na utakmici Benfiki, gde je Sosijedad poveo pogotkom Mendeza.

61. minut - Real je duplirao prednost protiv Brage, a strelac je Belingem.

59. minut - Ne predaje se Sevilja, srpski fudbaler Nemanja Gudelj vraća Špance u život i pogađa za 1:2! Reprezentativac "orlova" bio je najsnalažljiviji i smanjio prednost!

 

 

55. minut - Probio je led i PSV. Holandski klub poveo je u gostima protiv Lensa i to pogotkom Bakajoka!

54. minut - "Tobdžije" su duplirale prednost, ovog puta pogodio je Gabrijel Žesus! Brazilac je posle sjajnog solo prodora, fantastičnim šutem iskosa zatresao mrežu Sevilje.

53. minut - Mirno je na utakmicama širom Evrope. Mreže i dalje miruju, Real Madrid i Arsenal sigurno čuvaju svoju prednost. 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme na večerašnjim mečevima u Ligi šampiona. Nadamo se da ćemo u nastavku videti mnogo više golova.

 

PRVO POLUVREME

45+4 - Evo gola i za Arsenal! Gabrijel Martineli pogodio je za vođstvo Arsenala protiv Sevilje!

40. minut - Bliži se kraj prvog poluvremena, samo jedan gol i nekoliko poništenih. Napadači baš nisu raspoloženi večeras.

32. minut - Prošlo je više od pola sata na mečevima Lige šampiona, zasad samo pogodak u Bragi na stadionu "Kamenolom". Na ostalim terenima nema previše uzbuđenja.

25. minut - Još jedan poništen pogodak! Union Berlin je dao gol Napoliju, ali je poništen. U ofsajdu se našao Gosens.

23. minut - Oslobodio se Junajted pritiska i evo prve šanse. Šutirao je Dalo, ali korner za Mančester.

Foto: EPA

 

 

16. minut - EVO PRVOG GOLA! Ispala je odbrana Brage, Vinisijus je asistirao Rodrigu, lagana egzekucija za 1:0.

 

 

14. minut - Prvo uzbuđenje u Lisabonu! Benfika je dala gol Sosijedadu, ali sudije su nakon pregledanja VAR-a poništile pogodak. U ofsajdu se našao napadač lisabonskog velikana Musa.

10. minut - Bolje je Kopenhagen otvorio utakmicu protiv Mančester junajteda. Junajtedu je to utakmica za vađenje nakon serije loših rezultata, ali nije dobro krenulo po "crvene đavole". Hari Megvajer je već imao dve intervencije i zasad je 0:0.

6. minut - Nema šansi, ni golova zasad na mečevima. Večeras su pobede ostvarili Inter protiv Salcburga, odnosno Bajern protiv Galatasaraja.

1. minut - Utakmice su počele 

20:05 - Dobro došli na lajv prenos mečeva drugog kola grupne faze Lige šampiona. Detalje sa svih utakmica širom Evrope možete pratiti uz portal Informer.rs!

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Standings provided by Sofascore


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija