• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2023

18:27

Istorijska greška Barselone - Katalonci propustili da Vlahovića dovedu za siću...

EPA Images

Fudbal

Istorijska greška Barselone - Katalonci propustili da Vlahovića dovedu za siću...

Podeli vest

Katalonci odbili da dovedu srpskog napadača.

Finansijski problemi u Barseloni poslednjih godina sve su veći, ali sportski sektor u Kataloniji radi punom parom. Ipak, da čovek može da pogreši, pa makar radio za Barsu, potvrdio je Bojan Krkić, otac proslavljenog fudbalera koji je otkrio da su na "Nou Kampu" pre tri godine odbili da kupe Dušana Vlahovića. 

Krkić je u razgovoru za radio "Kadena Ser" otkrio da je Vlahović bio na meti Barselone i to za "smešne pare". Navodno, Fiorentina je tada za srpskog napadača tražila 12.000.000 evra, ali je sportski sektor zaključio da Dušan neće nikada imati kvalitet da igra za Katalonce. 

- Vlahović je mogao da potpiše za Barselonu. Ja sam intervenisao još dok je divno igrao za B tim Fjorentine. Već je debitovao i za prvi tim i postigao gol. Poznajem njegovog menadžera, Srbin je, moj prijatelj. Seli smo i sa predstavnicima Barselone. U tom trenutku za transfer su tražili 12.000000 evra. Trener je bio Ronald Kuman. Ali u sportskom sektoru su porocenili da Vlahović nije velika stvar, da ni u budućnosti neće dostići nivo potreban za Barselonu. Odbili su - rekao je Krkić. 

Foto: EPAIMAGES

 

Godinu dana kasnije - Barselona se ponovo javila, ali bilo je kasno. Vlahović je eksplodirao u dresu Fiorentine stekao status najtalentovanijeg mladog napadača i velikan iz Toskane tražio je ogroman novac. Katalonci su imali finansijskih problema i nisu mogli da odgovore na zahteve "viole". 

- Kada je počeo da daje golove u pregovore su ušli svi evropski velikani, uključujući i Barselonu sa Mateom Alemanijem na čelu. Ali tada je već vredeo 80.000.000 evra - prisetio se Krkić. 

Nekoliko nedelja kasnije Barselona je, u nedostatku boljih rešenja, angažovala Memfisa Depaja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija