• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2023

20:37

Kraj: Čuka poražena u Firenci!

Tanjug/AP

Fudbal

Kraj: Čuka poražena u Firenci!

Podeli vest

Uživo pratite meč trećeg kola grupne faze Lige konferencija.

Dva poraza u uvodna dva kola upisao je Čukarički na svom debiju u grupnoj fazi evropskog takmičenja. Sada je pred izabranicima Igora Matića najteži izazov budući da u Firenci gostuju prošlogodišnjem finalisti - Fiorentini. 

Ekipa Vinćenca Italijana igra u dobroj formi na startu nove sezone, ali nakon dva kola ima svega dva boda u grupi budući da su remizirali protiv Ferencvaroša i Genka. 

FIORENTINA - ČUKARIČKI  6:0 (3:0)

Strelci: Beltran 6, 11, Ikone 28, Sotil 66, Martinez 73, Lopez 81

Artemio Franki, Firenca    Sudija: Teuli, Kipar

Fiorentina: Teraćino - Parisi (od 46. Pjeroci), Ranieri, Martinez, Kejode (od 8. Komuco) - Mandragora, Lopez, Barak (od 68. Infantino) - Kuame, Beltran (od 58. Nzola), Ikone (od 58. Sotil). 

Čukarički: Belić - Rogan (od 67. Ndijae), Vranješ, Subotić, Tošić - Sisoko, Docić (od 46. Adžić), Stanković - Ivanović (od 46. Cvetković), Nikčević, Atetunđi (od 46. Serafimović). 

UŽIVO:

Drugo poluvreme: 

KRAJ!

90. minut - Ulazimo u poslednje momente utakmice.

81. minut - GOOOOOL! Više ni navijači Fiorentine ne slave golove... Ostavili su defanzivci Čukaričkog previše prostora Maksi Lopezu koji je gađao sa distance i matirao Belića za 6:0...

75. minut - Dobar pokušaj Luke Adžića, ali ga zaustavlja Kuame, sevnula je potom kontra Fiorentine preko Zole, na mestu je bio Belić, ostaje 5:0. 

73. minut - Debakl Čukaričkog... Nisu "brđani" još uvek spremni da se mere sa evropskim alama kao što je Fiorentina, "viola" postiže i peti gol, a strelac je Martinez! 

68. minut - Nove izmene, na terenu je Ndijaea, a igre ide Rogan. Menja i Italijano i na teren šalje Infantina umesto Baraka. 

66. minut - GOOOOOOOOOL! Loto Fiorentine, u opasnoj  zoni je Stanković oborio Sotila koji je preuzeo odgovornost, izveo slobodan udarac i matirao Belića. 

64. minut - Sigurno da je deset minuta prošlo od kako je Čukarički poslednji put bio na polovini rivala, ali se "brđani" dobro brane i uspešno odolevaju naletima Fiorentine. 

Foto: Tanjug/AP

 

59. minut - Sada je Ikone mogao do drugog gola nakon Barakove asistencije, ali se spetljao napadač Fiorentine i izgubio posed. U nastavku akcije gađao je sa distance Martinez daleko pored gola. 

54. minut - Nova šansa za FIorentinu, sada je Barak šutirao sa distance, ali ovoga puta dobra intervencija Belića, ostaje 3:0. 

50. minut - Ista meta isto odstojanje kao i  u prvom poluvremenu, igra se pred golom Čukaričkog, utisak je da četvrti pogodak Fiorentine "visi u vazduhu". 

46. minut - Trostruka izmena u sastavu Čuke na tereu su Serafimović, Adžić i Cvetković, a utakmicu neće nastaviti Adetunđi, Ivanović i Docić. Menjao je i Italijano, u nastavku nastupa Pjeroci, a nema Parisija. 

Prvo poluvreme: 

Gotovo je prvo poluvreme. 

45. minut - Glavni arbitar produžio je prvo poluvreme još tri minuta. 

42. minut - Sada opasnost pred golom Teraćina nakon prekida, Docić je poslao dobar centaršut u peterac, dobro je gađao Stanković, ali se istakao čuvar Fiorentinine mreže. 

38. minut - VAR provera u Firenci, a glavni aribar Teuli pokazuje crveni karton Luki Subotiću koji je otvorenim đonom pokosio Baraka. 

37. minut - U kratkom roku žute kartone dobili su Luka Subotić i Marko Docić, nastavljaju se problemi za "brđane". 

33. minut - Nižu se šanse za Fiorentinu, ponovo je u centru pažnje bio Ikone, ali bivši napadač Lila sada nije bio precizan, ostaje 3:0! 

Foto: Tanjug/AP

 

30. minut - Nastavlja se mučenje "brđana", još jedna šansa pred golom Nemanje Belića, sada je zapretio Kuame nakon kombinovanja sa Maksi Lopezom. 

28. minut - 3:0! Preti katastrofa Čukaričkog, nižu se šanse pred golom Belića, sada je Žonatan Ikone matirao "brđane", veliku grešku napravio je Sisoko na sredini terena, a brzonogi ofanzivac domaćih sa distance cepa mrežu gostiju. 

23. minut - Čini se da je Fiorentina zadovoljna aktuelnim rezultatom i da nas očekuje "dosadan" nastavk na stadionu "Artemio Franki" budući da fudbaleri Čukaričkog igraju koliko im rival dozvoli. 

18. minut - Dobar nalet Čukaričkog, Docić i Tošić kombinovali su na levoj strani, ali rezervista Komuco sjajno reaguje i osvaja aut za svoju ekipu. 

14. minut - Sada problemi sa povredama za Igora Matića, žali se Rogan na povredu nakon sudara sa jednim od fudbalera Fiorentine, ali se čini da će talentovani bek moći da nastavi susret na stadionu "Artemio Franki". 

Foto: EPAImages

 

11. minut - GOOOOOOL! Ponovo Belić vadi loptu iz svoje mreže, Beltran je ostao sam između Subotića i Vranješa. Golman "brđana" izašao je daleko od gola, koristi to Argentinac i spektakularnim lobom duplira prednost Fiorentine - 2:0! 

8. minut - Prinudna izmena u sastavu Fiorentine, van terena ide Kejode. Bek "viole" ostao je na travi nakon duela sa Stankovićem i nije u stanju da nastavi meč. Umesto njega u nastavku će igrati Komuco. 

6. minut - Nažalost, Fiorentina odmah dolazi do vođstva! Lukas Beltran pobegao je prelako Ognjenu Vranješu koji je tražio faul, ali je glavni arbitar odmajnuo rukom, a Argentinac slavi svoj novi gol u ljubičastom dresu. 

3. minut - Dobar nalet Čukaričkog na startu utakmice, Bojica Nikčević je povukao loptu sa centra, dobro gađao, ali lopta odlazi tik preko gola, ostaje 0:0, ali bolji start "brđana" u Fiorenci. 

1. minut - Utakmica je počela, loptu sa centra izvode fudbaleri Fiorentine! 

20:30 - Dobro došli na lajv prenos utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Fiorentine i Čukaričkog. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uživo uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Partizanu ludački derbi! Aleksa demolirao Zvezdu u finišu
Košarka

Partizanu ludački derbi! Aleksa demolirao Zvezdu u finišu

Prvi derbi ove sezone pripao je košarkašima Partizana nakon ludnice i neizvesne završnice! Članovi tima kluba iz Humske pobedili su večitog rivala Crvenu zvezdu rezultatom 88:86 (22:13, 20:29, 11:23, 35:21) u 5. kolu Evrolige pred više od 20.000 svojih navijača

26.10.2023

20:34

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija