• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2023

19:45

Top vest za srpski fudbal! Remi sa Slovenijom, na Evropsko prvenstvo idemo sa prvog mesta!

fss.rs

Fudbal

Top vest za srpski fudbal! Remi sa Slovenijom, na Evropsko prvenstvo idemo sa prvog mesta!

Podeli vest

Kadetska reprezentacija Srbije (U17) remijem sa Slovenijom 2:2 okončali su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Rezultat meča u Staroj Pazovi nije imao rezultatski značaj za Orliće, pošto su već obezbedili plasman na kontinentalno takmičenje.

Posle pobeda nad Azerbejdžanom (5:1) i Luksemburgom (3:0), bilo je jasno da će tim Jovana Damjanovića završiti na jednoj od prve dve pozicije u kvalifikacionoj grupi 4 i igrati na EP. 

Otuda duel sa Slovencima nije imao rezultatski značaj. Ipak, Srbija je remijem završila na prvom mestu sa sedam bodova, što predstavlja dodatno satisfakciju. Slovenija je druga sa pet, Luksemburg treći sa dva, a Azerbejdžan poslednji sa jednim.

Malo je nedostajalo da Orlići uz maksimalnih devet poena prođu na EP, ali su Slovenci izbegli poraz golom u poslednjim sekundama.

Uroš Đurđević je doneo prednost našem timu u drugom minutu. David Pejičić je izjednačio u 20, da bi Bogdan Kostić iz penala u 82. minutu vratio prednost srpskom timu. 

Konačan rezultat postavio je Sven Šunta u petom minutu nadoknade. 

Evropsko prvenstvo je na programu od 20. maja do petog juna naredne godine na Kipru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija