• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

16:42

Ma, kakva povreda! Novi gol Mitra za Al Hilal! Samo Ronaldo jači od Srbina!

printscreen Twitter

Fudbal

Ma, kakva povreda! Novi gol Mitra za Al Hilal! Samo Ronaldo jači od Srbina!

Podeli vest

Najbolji strelac reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović, postigao je protiv Al Fateha novi gol u dresu Al Hillala.

Centarfor srpskog nacionalnog tima je navodno bio pod znakom pitanja za meč 12. kola tamošnjeg šampionata zbog povrede kolena, pisali su saudijski mediji.

Mitrović je postigao pogodak već u petom minutu, a učinio je to sa bele tačke.

To je njegov deveti gol u prvenstvu na 10. utakmici, bolji strelac od njega je trenutno samo Kristijano Ronaldo sa 11 golova.

Mitrogol je do pogotka stigao neposredno nakon što je Srbiju zabrinula informacija o njegovoj povredi zbog koje bi mogao da propusti utakmice nacionalnog tima u novembru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Užasne vesti! Mitrović se povredio, Piksi i Srbija strepe!
Fudbal

Užasne vesti! Mitrović se povredio, Piksi i Srbija strepe!

Najbolji napadač fudbalske reprezentacije Srbije i njegovog Al Hilala, Aleksandar Mitrović, zbog bola u kolenu neće biti u konkurenici za naredni meč svog tima. Navijači našeg nacionalnog tima i selektor Dragan Stojković moraće da strepe za stanje ubojitog golgetera pred meč sa Bugarskom (19. novembar) koji nam je od krucijalnog značaja u borbi za Evropsko prvenstvo.

03.11.2023

10:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija