• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.11.2023

11:39

Da se naježiš! Živković grmi, trese se svlačionica, govor Srbina za pamćenje! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

Da se naježiš! Živković grmi, trese se svlačionica, govor Srbina za pamćenje! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski reprezentativac Andrija Živković održao je buran govor u svlačionici PAOK-a pre utakmice sa Olimpijakosom i motivisao saigrače, pa je solunski tim slavio usred Atine sa 4:2 u 10. kolu prvenstva Grčke.

Svaka čast! Ostaćete bez teksta posle govora Andrije Živkovića. Da se naježiš!

Kapitenski je Živković odradio posao u svlačionici, a onda je sa saigračima pregazio crveno-bele iz Atine. PAOK je u minulom kolu poražen od AEK-a (2:0), a Živković je pre derbija u Atini bodrio saigrače, pokušao je da ih motiviše i uspeo je u tome. Razmontirali su Olimpijakos na njihovom terenu.  

- Vreme je da se sve promeni. Vreme je da pobedimo i vratimo se u Solun sa tri boda. Ne odlazimo odavne bez tri boda. Pokazaćemo svima ko smo, da smo pobednici - grmeo je Živković u svlačionici, a onda poveo saigrače do ubedljive pobede.

Tim iz Solonu je bio hrabar, igrao bez trunke respekta prema Olimpijakosu, a za sve je "kriv" ovaj čovek.

 

 

 

 

Andrija Živković je postigao prvi gol za PAOK u 38. minutu, bio je to njegov peti gol u prvenstvu.  U nastavku je usledila rapsodija PAOK-a. Brandon Tomas je sa penala odveo solunski tim na 2:0 u 56. minutu, a isti igrač je devet minuta kasnije povećao na 3:0. Tačku na sjajnu veče PAOK-a stavio je Ozdoev u 78. minutu. Tek u finišu su se Atinjani probudili i smanjili golovima Fortunisa i Macurasa.

 

 

Foto: printscreen

Andrija Živković motiviše saigrače pred meč sa Olimpijakosom

 

Tim iz Soluna je u minulom kolu poražen od AEK-a, pa su se sada iskupili navijačima.

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv AEK-a i poraženi. Ne gledamo u prošlost, ali želimo da nastavimo da igramo fudbal. Iskupili smo se za poraz u prethodnom meču - kazao je posle pobede kapiten Andrija Živković. 

Srpski as je objasnio šta se u ekipi promenilo od poraza protiv AEK-a.

- Više smo razgovarali, želeli smo da u meč uđemo agresivnije, sa više samopouzdanja. To smo i uradili. Borilo smo se, verovali smo u sebe, što nam je bilo potrebno i pobedili smo. Veoma sam srećan. Osećam ljubav, da je ovo moj dom. Želim da nastavimo ovako.

PAOK je trenutno četvrti na tabeli šampionata Grčke sa 20 bodova, jedan više imaju AEK i Olimpijakos, a lider Panatinaikos 25. 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!
Društvo

Stiže opasno nevreme! RHMZ izdao najnovije upozorenje!

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom i to uglavnom u drugom delu dana a najviša dnevna temperatura biće od 20 do 25 stepeni, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod.

01.05.2024

12:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15