• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Erling Haland Mančester siti Jang bojs

08.11.2023

09:35

Navijači ga razapinju zbog ovoga! Divljenje Holandu mu došlo glave!

printscreen

Fudbal

Navijači ga razapinju zbog ovoga! Divljenje Holandu mu došlo glave!

Podeli vest

Zanimljiva scena viđena je na kraju prvog poluvremena utakmice 4. kola Lige šampiona između Mančester sitija i Jang bojsa (3:0), a u centru pažnje bio je fudbaler švajcarske ekipe Mohamed Kamara koji nije krio koliko se divi zvezdi Sitija, Erlingu Holandu.

Kapiten Jang bojsa Mohamed Kamara "zapalio" je društvene mreže i postao predmet sprdnje ljubitelja fudbala nakon što je zatražio dres napadača Mančester sitija Erlinga Holanda.

Nije ništa neobično upitati nekoga za dres, ali jeste kada se to učini nakon odigranih 45 minuta. Norvežanin je bez razmišnjanja dao protivniku deo opreme, a taj potez razljutio je mnoge koji smatraju da se takva razmena ne treba obavljati tokom utakmice. 

- Nisam to video i pomalo sam iznenađen. Ne mislim da je to imalo ikakve veze sa njegovom igrom, ali ću verojatno porazgovarati sa njim i videti šta on misli. Možda je Holand njega pitao za dres - rekao je trener Rafael Viki.

Bivši igrač Sitija Kit Karl rekao je da bi poludeo kao trener, jer takav potez smatra nedopustivim, a menadžer engleskog giganta Pep Gvardiola nije mnogo pridavao tome značaj.

- Ne znam za to. Pobedili smo 3:0. Dogodilo se, ne znam zašto -  bio je kratak Gvardiola. 

 

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija