• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2023

11:59

Sramota Izraelaca! Zbog objave žene otpustili najboljeg igrača!

printscreen

Fudbal

Sramota Izraelaca! Zbog objave žene otpustili najboljeg igrača!

Podeli vest

Najbolji i najskuplji fudbaler Makabija iz Haife, Dia Saba (30), neće putovati na Kipar na meč sa Viljarealom u okviru Lige Evrope, jer ga je klub odstranio iz ekipe i raskinuo ugovor sa njim.

Za sve je "kriva" supruga fudbalera koja se oglasila na Instagramu i pozvala na mir između izraelske i palestinske strane!

Ovo je razbesnelo navijače, koji smatraju da je takva poruka nedopustiva u jeku rata. Izazvala je lepša polovina Dia Saba burne reakcije u klubu i među navijačima, a suprug je "nadrljao".

Iako Makabi nije zvanično objasnio zbog čega Izraelac neće putovati sa ekipom na Kipar gde će biti domaćin Viljarealu, ali nema ni potrebe jer je razlog očigledan.

 

 

Rukovodstvo nije želelo da navijači budu besni,  pa je iz tog razloga doneo odluku da sa igračem prekine saradnju.

Sada će Dia Saba morati da traži novi klub, nakon što je nedavno stigao u Haifu iz turskog Sivaspora. Došao je u Makabi kao veliko pojačanje i postao najplaćeniji igrač u celoj ligi.

Nije pomoglo ni izvinjenje klubu igrača koji je promenio veliki broj izraleskih klubova u karijeri, jer je odluka već bila doneta. I to nije sve! Moraće rođeni Izralac kojem je tržišna vrednost 3.500.000 evra da traži uhlebljenje van domovine, jer ni ostali klubovi i njihovi navijači ne opraštaju poruku njegove supruge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija