• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2023

18:09

Kraj drame! Otac poznatog fudbalera na slobodi!

EPAIMAGES

Fudbal

Kraj drame! Otac poznatog fudbalera na slobodi!

Podeli vest

Kako javlja kolumbijska policija, kidnapovani otac fudbalera Liverpula Luisa Dijaza je konačno pušten na slobodu!

Otac poznatog fudbalera je lišen slobode pre dve nedelje zajedno sa suprugom, koja je ubrzo puštena, a za ocem je zatim započeta potraga u kojoj je bila uključena i vojska Kolumbije.

Tamošnji organi reda brinuli su da bi Dijazov otac mogao biti prebačen u Venecuelu gde bi mu bilo još teže ući u trag, ali, na svu sreću, pronađen je pre toga.

Foto: Tanjug/AP

Luis Dijaz u zagrljaju saigrača

"Proces oslobađanja Luis Dijazovog oca je otpočeo. Helikopter je poleteo i uputio se između oblasti La Guajira i Cesar, gde će gerilci predati kidnapovanu osobu vojnicima", javila je kolumbijska radio stanica.

Lokalni list "El Tijempo" dodao je da bi nesrećni muškarac trebao biti kod svoje kuće već večeras.

"Ekipa hitne pomoći, zajedno sa snagama reda, uputila se u oblast Baha Guajira i Cesar. Očekuje se da će oslobađanje ubrzo uslediti i da će odmah biti prebačen u rodni Barankas", javio je "El Tijempo".

Foto: AP/Photo

Vojska Kolumbije bila uključena u potragu

Podsećamo, Luis Manuel Dijaz je kidnapovan u subotu, 28. oktobra, dok je upravljao svojim vozilom u kojem je bila i njegova supruga Silenis Marulanda. Luis Dijaz je obavešten u subotu veče, a njegova majka je u nedelju jutro oslobođena.

Fudbaler Liverpula je zbog toga propustio meč sa Notingem Forestom i Bornmutom. Nakon toga je zaigrao protiv Lutona i bio je strelac jedinog gola za "crvene" koji im je doneo mršavi bod 1:1.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija