• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2023

16:40

Šta ovo bi?! Vulvsi oteli pobedu Totenhemu!

AP/Photo

Fudbal

Šta ovo bi?! Vulvsi oteli pobedu Totenhemu!

Podeli vest

Agonija Totenhema se nastavlja! Popularni "sparsi" vodili su do 90. minuta, kada su "vukovi" uspeli da izjednače i potpuno preokrenu za 2:1!

Malo je nedostajalo da se novi trener Totenhema, Angelos Postekoglu predstavi publici u najboljem mogućem svetlu i nastavi seriju pobeda. Međutim, igrači Vulverhemptona su se pobrinuli da meč pod grčkim stručnjakom ostane upamćen, ali ne po dobrom navijačima londoskog kluba.

Ponovo je bio osetan nedostatak povređenog Džejmsa Medisona, iako su gosti do samoga kraja bili u vođstvu.

Foto: AP/Photo

Pablo Sarabija

Onda je na scenu stupio Geri Onil i sa klupe u meč uveo Pabla Sarabiju, koji je odmah uspeo da postigne gol, a zatim i da asistira za potpuni preokret.

Da stvar po Totenhem bude gora, apsolutni heroj "vukova" je do ovog trenutka bio na pragu izlaznih vrata iz kluba u koji je došao nakon neuspeha u Real Madridu i Pariz Sen Žermenu.

Prvenac Brenana Džonsona u dresu Totenhema ostaće u senci ove majstorije Španca, a navijačima "sparsa" će ostaviti gorčinu.

Igrao se 91. minut kada je Sarabilja maestralno iskoristio asistenciju Mateusa Kunje i, nakon prijema levom, desnom nogom loptu smestio u mrežu.

Foto: AP/Photo

Mateus Kunja

Samo šest minuta kasnije, Španac je uposlio Marija Leminu koji je odlično iskoristio loptu i okrenuo utakmicu potpuno naglavačke.

Vulvsima 27. novembra predstoji gostovanje Fulamu, dok će Totenhem, dan ranije, ugostiti Aston Vilu.

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija