• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2023

12:00

Šiptar odlepio zbog Izraelaca: Otkud oni ovde, nije rat, ovo je fudbal?

EPAIMAGES

Fudbal

Šiptar odlepio zbog Izraelaca: Otkud oni ovde, nije rat, ovo je fudbal?

Podeli vest

Taman su se Izraelci lepo smestili u Prištini pred utakmicu sa lažnom državom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali su iznervirali napadača tzv. Kosova Vedata Murića, koji je besan zbog ponašanja izraelske policije.

Fudbaler Majorke je posle dolaska na aerodrom u Prištini bio šokiran, kaže da su ga proveravali Izraelci, što mu se nije dopalo.

- Izraelska policija nas proverava na aerodromu u Prištini. Ovo je veoma čudno, ovakve stvari se nikada nisu dešavale. Ništa od ovoga nije bilo kada su Rumunija i Crna Gora dolazile. Ovo nije rat, ovo je fudbal. Iskreno, ovo je skandal. Pre svega, šta uopšte oni rade u našoj domovini? - pita se Murići.

Fudbaler lažne države kaže da je protiv politike u sportu.

- Ne razumem zašto su Izraelci toliko zabrinuti, došli smo ovde da igramo fudbal. Ne interesuje me jesu li pod pritiskom, neverovatno je da je izraelska policija došla ovde da nas proverava, posebno na aerodromu u Prištini. Mi smo ovde zbog sporta, ne rata ili politike. Ja sam protiv politike u sportu, ali nažalost, ovakve stvari se dešavaju

U grupi I trenutno Izrael zauzima treće mesto sa 11 bodova iz šest utakmica, dok je tzv. Kosovo poziciju ispod sa sedam bodova iz isto toliko odigranih mečeva.

 

 

Izrael i lažna država igraju odloženi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, koji je prvobitno trebalo da se odigra 15. oktobra, ali to nije bilo moguće zbog početka rata u Izraelu i Pojasu Gaze.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod
Politika

Milićević u Kumanovu: Srbi su slobodarski, a ne genocidan narod

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević večeras je u Kumanovu prisustvovao obeležavanju 11. godišnjice Kulturno umetničkog društva „Srpski vez” gde je poručio da "Srbi nisu genocidan već slobodarski narod", kao i da istorijsko prijateljstvo srpskog i makedonskog naroda ne mogu da pokvare političari koji služe tuđim interesima a ne interesima svog naroda.

15.06.2024

22:18

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20