• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2023

17:19

Selektor se obratio naciji! Prve reči Piksija  nakon plasmana na Evropsko prvenstvo

Starsportphoto

Fudbal

Selektor se obratio naciji! Prve reči Piksija nakon plasmana na Evropsko prvenstvo

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi nakon plasmana na Evroposko prvenstvo izjavio je da je ovo veliki dan za naš fudbal.

Srbija je danas odigrala nerešeno u Leskovcu sa fudbalskom reprezentacijom Bugarske rezultatom 2:2 i to je bilo dovoljno za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi odmah se obratio naciji nakon što je uspeo da izbori plasman na Evro nakon 24 godine čekanja.

- Ovo je velik dan za srpski fudbal, Srbije dočekala da igra Evropsko prvenstvo. Čestitam momcima koji su se borili do kraja i verovali - rekao je Dragan Stojković Piksi.

Nisu briljirali naši reprezentativci danas na terenu, a selekotr ističe da je znao da će ovo biti teška utakmica.

Ja sam rekao da će utakmica biti interesantna za gledanje, znao sam da neće biti lako, ali momci su pokazali mentalitet, ostvarili smo rezultat za Evropsko prvenstvo, to je najbitnije - dodaje Piksi.

Ponosan je na svoje momke, a pogotovo na to da su uspeli da stignu do izjednačenja u drugom poluvremenu.

- Prvo poluvreme smo kontrolisali, znali smo da neće biti lako, desile su nam se greške u drugom poluvremenu, poklonili smo im golove, ali uspeli smo da se izdignemo iz svega toga - završio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
steva

pre 5 meseci

Sram vas bilo, da jos mozete da pricate o radosti. Katastrofalnim igrama ste se prosvecovali i sada ce te se hvaliti uspehom un Evropi iz CETVRTE grupe na izvlacenju. Ali "vazno je ucestvovati", nadam se bez ovog "vrsnog"selektora. Ko god da dodje bice 100% bolji od ovog.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija