• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2023

21:32

UEFA odlučila! Makabi "preseljen" iz Beograda u Budimpeštu

AP PHOTO

Fudbal

UEFA odlučila! Makabi "preseljen" iz Beograda u Budimpeštu

Podeli vest

Fudbaleri Makabi Haife i definitivno svoje mečeve neće igrati u Beogradu.

Prethodnih dana govorilo se da će izraelski fudbalski klubovi, kao i košarkaški, evropske utakmice u kojima su domaćini igrati u srpskoj prestonici. Makabi Haifa je na "Marakani" trebalo da ugosti francuski Ren u okviru 5. kola Lige Evrope, ali je u poslednjem trenutku došlo do promene plana.

Evropska fudbalska unija danas je saopštila da će ekipa iz Haife protiv Rena ipak igrati u Budimpešti. Iz UEFA su otkrili razlog zbog čega je stadion Crvene zvezde u poslednjem trenutku otpao kao opcija. 

"Zbog nedostupnosti stadiona "Rajko Mitić" u srpskoj prestonici, utakmica je premeštena u "Puškaš arenu" u Budimpešti", navodi se u saopštenju evropske kuće fudbala.

Izvršni komitet UEFA je nakon početka oružanih sukoba u Izraelu doneo odluku da se u toj zemlji ne igra ni jedan meč evropskih međunarodnih takmičenja.

Utakmica Makabija i Rena na programu je 30. novembra. Izraelski klub je trenutno na poslednjem mestu u F grupi sa jednim bodom, dok je francuski klub prvi sa devet. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija