• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2023

18:13

Popović prozvao: Čast i bruka žive dovijeka, to neki još ne znaju!

Starsportphoto©

Fudbal

Popović prozvao: Čast i bruka žive dovijeka, to neki još ne znaju!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine poraženi su na svom stadionu od Crvene zvezde sa 2:1, a trener domaćih je moćnom izjavom uzdrmao fudbalsku javnost Srbije.

Vojvodina se našla pred golom zaostatka nakon samo dva minuta igre. Izjednačili su samo 11 minuta kasnije, ali je Bukari svojim drugim golom zapečatio sudbinu Novosađana.

Trener domaćih, Ranko Popović rekao je da je zadovoljan izdanjem svojih igrača, ali je uputio i kritiku za koju se ne zna tačno kome je namenjena.

Foto: profimedia

Ranko Popović

- Mogli smo da odigramo malo iskusnije. Naivno smo primili oba gola, pokazali smo jedan deo svoje igre, nismo sve. Da se vodimo onom starom "čast i bruka žive dovijeka" pojedini ne bi iz kuće izlazili, ali su zaboravili. Mi smo igrali hrabro i nemamo čega da se stidimo. Bili smo naivni, ali još uvek tragamo za našom igrom i upostavljamo identitet - rekao je Popović.

Još uvek nije poznato na šta ili na koga je tačno mislio strateg Vojvodine, ali se pretpostavlja da je kritika namenjena sudiji Milanu Iliću.

Dvojica članova njegovog stručnog štaba su isključena pred sam kraj meča, a i  tokom utakmice bilo je odluka glavnog arbitra koji su nailazili na oštro negodovanje domaćih.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija