• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2023

20:05

KRAJ: Mančeter siti slavio nakon preokreta, PSŽ do boda u 98. minutu!

Tanjug/AP

Fudbal

KRAJ: Mančeter siti slavio nakon preokreta, PSŽ do boda u 98. minutu!

Podeli vest

Uživo pratite mečeve petog kola grupne faze Lige šampiona.

Rezultati: 

Grupa E

Lacio - Seltik  2:0 (0:0)
Imobile 82, 85

Fajenord – Atletiko Madrid  1:3 (0:1)
Vajfer 77 - Gertruda 15ag, Hermoso 58, Himenez 82ag

Grupa H

Šahtjor - Antverpen  1:0 (1:0)
Matvijenko 12

Barselona - Porto  2:1 (0:1)
Kanselo 33, Feliks 57 - Pepe 30

Grupa F

Milan - Borusija Dortmund  1:3 (0:1)
Čukvueze 37 - Rojs 10p, Gitens 59, Adejemi 69

Pariz Sen Žermen - Njukasl  1:1 (0:1)
Mbape 98p - Isak 25

Grupa G

Mančester siti - RB Lajpcig   3:2 (0:2)
Holand 54, Foden 70. Alvarez 86 - Openda 13, 33

Jang bojs - Crvena zvezda   2:0 (1:0)
Nedeljković 9ag, Blum 29

UŽIVO: 

DRUGO POLUVREME: 

KRAJ! 

90+8 minut - GOOOOL! Pogađa Kilijan Mbape i poravnava rezultat na "Parku prinčeva"! 

90+6 minut - PENAL! Pariz Sen Žermen će imati šansu da sa bele tačke dođe do boda protiv Njukasla! 

86. minut - GOOOOL! Kompletan preokret Mančestera na "Etihadu", rezevrista Hulijan Alvarez donosi prednost domaćinu - 3:2!

82. minut - GOOOOL! Uzvraća Atletiko Madrid ekspresno i vraća dva gola prednosti, Himenez postiže autogol - 1:3!

77. minut - GOOOOL! Proključao je "De Kajp", Fajenord preko Matsa Vajfera smanjuje prednost Atletiko Madrida - 1:2!

75. minut - Propustili smo da su fudbaleri Pariz Sen Žermena tražili penal protiv Njukasla nakon što su u duelu bili Dembele i Burn, ali sudija Simon Marčinjak nakon konsultacija sa VAR sobom potvrđuje svoju odluku - nema najstrože kazne. 

70. minut - GOOOOL! Nerešeno je na "Etihadu", drugi put večeras kapituliraja je odbrana Lajpciga, a strelac je Fil Foden. Lep gol engleskog reprezentativca - 2:2!

Foto: Tanjug/AP

 

69. minut - GOOOOL! Čini se da je sve gotovo na "San Siru" Karim Adejemi je gađao sa ivice kaznenog prostora, reagovao je Majk Menjon, ali se lopta odbila u gol, Borusija vodi sa 3:1!

67. minut - Prilika za Milan, sada je Loftus-Čik iznudio korner nakon kog je Žir pokušao glavom, ali ostaje 1:2!

62. minut - Plejada promašaja Crvene zvezde, Mijatović ne uspeva, potom ni Kraso... Mnogo je ovo propuštenih prilika za Ligu šampiona!

59. minut - GOOOOL! Pretio je Milan, bio bolji rival, a onda "hladan tuš" za domaćin. Gitens sa ivice kaznenog prostora matira Majka Menjona - 1:2!

58. minut - GOOOOL! Majstorija Hermosa, nije ovo defanzivac Atletika želeo, ali je uspeo! Neverovatan pogodak, gol kola bez ikakve dileme - 0:2!

 

 

57. minut - GOOOOL! Barselona stiže do preokreta, ponovo je "krivac" Kanselo, Portugalac je sada proigrao Feliksa za 2:1! 

55. minut - Velika šansa za Crvenu zvezdu i In Beom Hvanga, ali stativa spašava Jang bojse. 

54. minut - GOOOOL! Vraća se Mančester siti u meč, strelac je, a ko drugi nego Erling Holad! Visoko je izašla odbrana Lajpciga, umeo je to da iskoristi Norvežanin, pobegne Simanaku i matira Blasvika - 1:2!

49. minut - Velika šansa za Milan preko Kristijana Pulišića. Američki reprezentativac dočekao je centaršut na drugoj stativi, atraktivno pokušao da matira Kobela, ali je na mestu bio Mats Humels, ostaje 1:1!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Foto: AP PHOTO

 

PRVO POLUVREME:

45. minut - Mogao je Porto u finišu prvog dela igre da dođe do novog vođstva, ali loše je reagovao Mehdi Taremi. Van ritma je iranski napadač, koristi to Arauho i čisti opasnost pred svojim golom.  

42. minut - Umalo da Milan dođe do preokreta u kratkom roku, ponovo je Čukvueze privukao pažnju dvojice fudbalera Dortmunda, poslao povratni pas za Adlija, ali Francuz slabo šutira, ostaje 1:1!

39. minut - Nova šansa za Jang bojse, opet nakon kornera... Šeik Nias je bio najviši u skoku i umalo matirao Omrija Glazera. Muči se Crvena zvezda u Bernu!

37. minut - GOOOOL! Izjednačenje i na "San Siru", golčina Samuela Čukvuezea! Nigerijac je izbacio dvojicu dva defanzivca Dortmunda za radnost među navijačima Milana - 1:1!

 

 

34. minut - GOOOOL! Kratko je trajala radnost Porta, odmah uzvraća Barselona preko Žoaoa Kansela - 1:1!

Foto: Tanjug/AP

 

 

33. minut - GOOOOL! Lajpcig vodi 2:0 na "Etihadu" i ponovo je strelac Loi Openda! Sevnula je kontra "bikova", ispao je prelako Ruben Dijaš, a Belgijanac sam istrčava pred Edersona i rutinski pogađa mrežu Mančester sitija - 0:2!

30. minut - GOOOL! Vodi Porto, sada nema govora o nedozvoljenoj poziciji! Galeno je iskoristio svoju brzinu, šutirao, odbranio je Penja i loptu odbio do Pepea koji donosi prednost "zmajevima" - 0:1!

Foto: Tanjug/AP

 

29. minut - Ozbiljan problem za Crvenu zvezdu, Jang bojs posle pola sata igre vodi sa 2:0! Blum je natrčao na loptu nakon kornera, loše je reagovao i Omri Glazer...

26. minut - Evo ga gol i u Barseloni, ali je on poništen! Mehdi Taremi je bio u ofsajdu pre nego što je matirao Penju, ostaje 0:0!

25. minut - GOOOOL! Njukasl vodi na "Parku prinčeva" strelac je Aleksander Isak. Iskoristio je Šveđanin lošu reakciju Đanluiđija Donarume koji je boksovao tačno na nogu napadaču "svraka" - 0:1!

24. minut - Sve opasniji naleti Mančester sitija koji jure izjednačenje na Ostrvu. Gađao je Erling Holand sa ivice kaznenog prostora, ali lopta odlazi pored gola.

Foto: Tanjug/AP

 

22. minut - Malo je falilo da Milan poravna rezultat na "San Siru" i to nakon kornera. Ruben Loftus Čik bio je u dobroj poziciji da gađa gol Borusije, ali je rešio da asistira ka Čukvuezeu, bila je to loša odluka. 

19. minut - Evo ga i prvo uzbuđenje u Kataloniji gde je Porto zapretio Barseloni. Zaidu je prošao po levom boku, gađao Taremija, ali je Iranac ostao "kratak" u kaznenom prostoru. 

16. minut - Velika šansa za Mančester siti! Posle kornera najviši u skoku bio je Ruben Dijaš, ali je vrhunski na gol-liniji reagovao Blasvik, ostaje 0:1. 

15. minut - GOOOOOL! Kiša autogolova širom Evrope, nakon Nedeljkovića svoju mrežu pogađa i Gertruda, još jedna nespretna reakcija... Atletiko Madrid vodi u Roterdamu protiv Fajernoda - 0:1!

 

 

13. minut - GOOOOOL! Šok na "Etihadu" Loi Openda pobegao je odbrani Mančester sitija, izašao sam pred Edersona i doneo prednost RB Lajpcigu - 0:1!

13. minut - Veliki rat vode od starta meča Kiran Tripije i Kilijan Mbape, za sada je bolji engleski reprezentativac. 

Foto: Tanjug/AP

 

10. minut - GOOOOOOL! Borusija vodi u Milanu i to iz penala. Samo pet minuta ranije Žiru je promašio najstrožu kaznu, ali istu grešku ne ponavlja Marko Rojs - 0:1!

9. minut - Šteta... Jang bojs vodi na "Vankdorfu" nakon rikošeta u petercu i intervencije Omrija Glazera loptu je nehotice u gol "ugurao" Kosta Nedeljković - 1:0!

6. minut - Brani Gregor Kobel! Užasno je Žiru izveo poenal i praktično dodao loptu do golmana Borusije! 

 

 

5. minut - PENAL! Tridesetak sekundi Milan je pretio Dortmundu, prvo Žiru, a potom i Čukvueze. Šutirao je Nigerijac, a rukom je u kaznenom prostoru imao Humels. 

3. minut - Prvi preti Pariz Sen Žermen preko Osmana Dembelea, francuski napadač prošao je prelako protiv Burna, imao priliku da centrira, ali je dao sebi prejak for i lopta mu beži u gol-aut. 

1. minut - Utakmice su počele! 

20:41 - Lacio je na svom terenu savladao Seltik sa 2:0, a oba gola postigao je Ćiro Imobile. U drugom meču "popodnevnog programa" Šahtjor je golom Matvijenka nadigrao Antverpen. 

20:05 - Dobro došli na lajv prenos mečeva petog kola grupne faze Lige šampiona. Sve detalje sa utakmica širom Evrope uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15