• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2023

22:59

Čukarički na kolenima! Pešić doneo pobedu Ferencvarošu golčinom u poslednjoj sekundi (VIDEO)

EPA

Fudbal

Čukarički na kolenima! Pešić doneo pobedu Ferencvarošu golčinom u poslednjoj sekundi (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su od Ferencvaroša sa 2:1 (0:1) u utakmici 5. kola Lige konferencija! Bila je to luda utakmica u Leskovcu, u kojoj je srpski predstavnik imao prednost maltene tokom čitavog meča. Poveo je Čukarički golom Luke Adžića u 10. minutu, a preokret Mađarima doneli su Kristofer Zaharijasen u 83. i Aleksandar Pešić u sedmom minutu nadoknade!

ČUKARIČKI - FERENCVAROŠ 1:2 (1:0) (21.00, Arena 1 premijum)

Grad: Leskovac.

Stadion: "Dubočica".

Kapacitet: 8.136.

Sudija: Mohamed Al-Emara (Finska).

Strelci: Adžić 10 (Čukarički), Zaharijasen 83, Pešić 90+7 (Ferencvaroš)

Žuti kartoni: Abena, Abu Fani (Ferencvaroš), Nikčević (Čukarički)

Crveni kartoni:

ČUKARIČKI (4-2-3-1): Filipović – Stanković, Subotić, Kovačević, Tošić – Kovač, Sisoko – Ivanović, Miladinović (od 81. Sing), Adžić (od 71. Nikčević) - Cvetković (od 85. Adetunđi).

Trener: Igor Matić.

FERENCVAROŠ (4-2-3-1): Dibuš – Makrečkis (od 46. Lictes), Sise, Abena (od 70. Bešić), Ramires (od 46. Ćivić) – Siger, Abu Fani – Markinjos, Zaharijasen, Traore (od 48. Katona) – Pešić.

Trener: Dejan Stanković.

 

 

UŽIVO:

DRUGO POLUVREME

90+9. minut - Crveni karton za Igora Matića. Kraj je u Leskovcu, Čukarički završava 5. kolo sa nula bodova!

90+7. minut - PEŠIĆ DONOSI POBEDU FERENCVAROŠU! Fantastičan gol srpskog fudbalera!

90+4. minut - Velika šansa za Čukarički! Ivanović je šutirao, nekako je uspeo da odbrani Dibuš!

90. minut - Sedam minuta nadoknade, VAR proverava igranje rukom u kaznenom prostoru Čukaričkog. Ipak, nema razloga da se bilo šta gleda.

89. minut - Pokušao je Đorđe Ivanović da uposli napadače sa levog krila, ali nema nikoga u sredini.

83. minut - Izjednačio Ferencvaroš, Zaharijasen! Popustila je odbrana "brđana", reprezentativac Norveške kažnjava. Praktično ni iz čega Mađari dolaze do izjednačenja!

75. minut - Velika šansa za Lictesa, ali preko gola šutira fudbaler Ferencvaroša.

73. minut - Frka na terenu, u glavnoj ulozi Nikčević i Abu Fani. Obojica su dobili žute kartone.

71. minut - Izlazi Luka Adžić, ulazi Bojica Nikčević

60. minut - Sve veći pritisak Ferencvaroša. Čukarički pokušava iz kontri, a jednu takvu nije iskoristio Đorđe Ivanović. Previše je vremena trebalo bivšem igraču Partizana da se namesti i uputi udarac ka golu Mađara.

48.minut - Još jedna izmena Dejana Stankovića. Katona menja Traorea. Kreće Ferencvaroš u totalnu ofanzivu.

46. minut - Kreće drugo poluvreme. Dejan Stanković je promenio dva igrača, očigledno je vrlo nezadovoljan igrom svog tima. U igri su Lictes i Ćivić, izašli su Ramires i Makrečkis.

Foto: EPA Images

 

 

 

 

PRVO POLUVREME

45+2. minut - Kraj prvog dela meča. Nije to bila previše zanimljiva utakmica na stadionu "Dubočica" u Leskovcu, a dobra stvar je što Čukarički ima prednost nakon sjajnog pogotka Luke Adžića u 10. minutu.

Foto: EPA

 

 

45. minut - Nova šansa za Čukarički. Miladinović je iskosa s leve strane šutirao ka golu Dibuša, ali je izblokiran. Odbranio je to golman "Fradija" i ostaje 1:0.

38. minut - Nema prevelikih uzbuđenja u Leskovcu.

Foto: EPA

 

 

26. minut - Velika šansa za Čukarički! Đorđe Ivanović je pokušao da duplira vođstvo srpskog kluba, ali ga je u poslednjem trenutku izblokirao Ramirez.

20. minut - Ferencvaroš pokušava da organizuje neki napad, a najopasniji je nekadašnji napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić. Ipak, Čukarički se zasad odlično brani.

10. minut - VODI ČUKARIČKI, LUKA ADŽIĆ! Nekadašnji đak Crvene zvezde dobio je loptu na levoj strani u šesnaestercu Ferencvaroša i sjajnim udarcem u dalji ugao savladao je kapitena mađarskog tima Dibuša! Kakav start "Brđana"!

 

 

21.00 - Krenuo je meč u Leskovcu, da vidimo koliko može Čukarički protiv Ferencvaroša i Dejana Stankovića.

 

PRE MEČA:

20.45 - Trener Čukaričkog Igor Matić u najavi ovog meča ističe da će njegov tim probati da ostvari trijumf, s obzirom na to da "brđani" dosad nisu bili ni u prilici da osvoje neki bod u Ligi konferencija.

U fudbalu jedino što ne možemo da garantujemo to je rezultat. Verujem u dobru utakmicu i nema razloga za strah. Prvi put smo u grupnoj fazi nekog takmičenja. Verujem da smo izvukli pouke iz prethodnih mečeva. Zato uvek i kažem da ne postoji poraz, već samo lekcije. Poslednju utakmicu u našem prvenstvu smo veoma dobro odigrali. Dali smo dva gola. Nismo imali krizu igre, već rezultata - poručuje Matić.

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija