• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

01.12.2023

11:23

Piksi ljut kao ris! Odgovoriću Vidiću kada prođe žreb!

EPA/informer

Fudbal

Piksi ljut kao ris! Odgovoriću Vidiću kada prođe žreb!

Podeli vest

Leteće perje za nekoliko dana! Dragan Stojković Piksi sprema žestok odgovor Nemanji Vidiću.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je da će se pozabaviti Nemanjom Vidićem čim prođe žreb i kad se delegacija FSS vrati u Srbiju.

Šefa stručnog štaba "orlova" ražestile su tvrdnje nekadašnjeg kapitena Mančester junajteda da su Piksi i njegov stručni štab za dve godine u reprezentaciji zaradili 16 miliona evra.

Nekadašnji defanzivac, kojem je početkom godine propala kandidatura za predsednika FSS, obrušio se u intervjuu za jedan nedeljni list na selektora, tvrdeći i da Srbija igra loše, neubedljivo, pa je čak plasman na Evropsko prvenstvo čestitao isključivo igračima, ali ne i Piksiju. 

Drago mi je što sam došao ovde u Hamburg, gde će se u ovog vikenda okupiti krem evropskog fudbala. Mi smo ovde doveli Srbiju, rezultatima ostvarenim na terenu u kvalifikacijama, doveli smo je ovde da je promovišemo na najbolji mogući način. A kad se ova svečanost završi, onda ću sigurno odgovoriti Nemanji Vidiću! Odgovoriću mu na njegove obmane, iznošenje netačnih informacija, pokušaje da me diskredituje, da se u narodu stvori nekakva lažna slika o meni - rekao je Piksi za Informer.

Vidić je rekao da su Piksi i saradnici koštali FSS osam miliona evra godišnje, a onda je dodao kako je to premnogo novca za trenera koji je prethodno radio u Kini i Japanu.

- Sačekajmo da ova svečanost prođe kako dolikuje, da budemo ponosni što je Srbija ovde, pa kad se vratim u Beograd baviću se Nemanjom Vidićem i njegovim tvrdnjama. Kakve, bre, cifre pominje?! Pusti ti, majstore, Kinu i Japan. Ali OK, biće narednih dana vremena i više nego dovoljno za razgovor na tu, kao i neke druge teme - rekao je Piksi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija