• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

10:01

Neće više da ćuti! Terziću preti kazna zbog sudija!

reuters

Fudbal

Neće više da ćuti! Terziću preti kazna zbog sudija!

Podeli vest

Borusija iz Dortmunda bila je na korak do trijumfa u derbiju Bundeslige protiv Bajer Leverkuzena, ali su "farmaceuti" uspeli da izjednače u finišu meča (1:1) i nateraju trenera "milionera" Edina Terzića da burno reaguje.

Šef stručnog štaba kluba iz Dortmunda, Edin Terzić, bio je besan na sudiju Danijela Siberta, zbog toga što nije dosudio jedanaesterac za njegov tim, odnosno što nije želeo ni da pogleda VAR.

Mladi trener kome se ozbiljno drma klupa je žestoko kritikovao arbitra, koji je to napisao u izveštaju posle derbija i pored toga što su ga mnogi igrači okružili po završetku meča on je naveo samo da je trener gostiju pokazivao agresivnost.

 

 

Disciplinska komisija je prema pisanju nemačkih medija pogledala snimke, ali i saslušala nekoliko ljudi koji su u tom trenutku bili tu i postoji mogućnost da Edin Terzić bude kažnjen sa čak šest utakmica, ali i novčano, jer ovakve stvari se ne prašataju u Nemačkoj.

 

Foto: REUTERS/Daniel Roland

 

 

Ostao je Terzić pri svojim uverenjima, a posle meča je rekao da će on sam platiti kaznu ukoliko se to desi, jer više ne može da trpi nepravdu. Kako tvrdi nisu sudijske greške samo u ovom meču uticale, već i u nekim prethodnim, ali je ovo bila kap koja je prelila čašu i zbog koje je spreman da snosi posledice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija