• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2023

17:51

(VIDEO) Srbi su gazde u Arabiji! Mitar iznudio penal, a onda je Sergej napravio šou!

EPAIMAGES

Fudbal

(VIDEO) Srbi su gazde u Arabiji! Mitar iznudio penal, a onda je Sergej napravio šou!

Podeli vest

Naš napadač igra u izvanrednoj formi, a u stopu ga prati iskusni vezista!

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović nastavlja da dominira u Saudijskoj Arabiji! Najbolji napadač u istoriji reprezentacije Srbije danas je postigao novi pogodak za Al Hilal, što mu je 14. gol u tamošnjem prvenstvu ove sezone.

Ah Hilal je gostovao Al Taiju, a srpski napadač je bio strelac pogotka za 2:0 u 30. minutu utakmice. Pogodio je iz penala koji je sam iznudio, tako što je nakon njegovog udarca protivnički defanzivac igrao rukom.

Međutim, pravi šou usledio je odmah nakon toga. Kada je sudija pokazao na belu tačku, loptu je uzeo Sergej Milinković-Savić i, pomalo teatralno, pokazao prstom na Mitrovića. Time je upravo on odredio ko će da izvede najstrožu kaznu.

Al Hilal je nešto kasnije primio jedan gol, ali bez obzira na ishod meča, ostaće prvoplasirani u tamošnjoj Pro lige. Sa druge strane, Mitrović je nastavio pohod na zvanje prvog strelca lige, pošto sada ima samo gol manje od lidera, Kristijana Ronalda.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija