• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2023

15:30

Opšta tuča u Zagrebu! Prvo vređali srpsko ime, a onda počele da lete kamenice (VIDEO)

printscreen facebook

Fudbal

Opšta tuča u Zagrebu! Prvo vređali srpsko ime, a onda počele da lete kamenice (VIDEO)

Podeli vest

Hajduk iz Splita je izgubio nove bodove u šampionskoj trci pošto je odigrao 1:1 sa Lokomotivom u Zagrebu, a posle meča nastao je opšti haos.

Lokomotiva je klub koji tesno sarađuje sa ekipom Dinama iz Zagreba i "modri" kao najveći rivali Hajduka tu razigravaju svoje mlade igrače, mnogo navijača je došlo na gostovanje u hrvatsku prestonicu.

Prvo su krenule prozivke i skandiranje: "Mrzim Dinamo, srpsko ime to", a zatim su se posle utakmice pripadnici "Torcide" ušli u sukob policijom.

Na internetu su isplivali snimci na kojima se vidi kako se na ulicama Zagreba navijači Hajduka sukobljavaju sa policajcima.

 

 

Policija je ušla u fizički okršaj sa navijačimam policajcima su letele kamenice, ka navijačima suzavac,


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija