• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2023

09:50

Navijači Aston Vile poludeli u Mostaru! Pivo u Bosni je preskupo, ali samo na jednom mestu! (VIDEO)

EPA

Fudbal

Navijači Aston Vile poludeli u Mostaru! Pivo u Bosni je preskupo, ali samo na jednom mestu! (VIDEO)

Podeli vest

Slavni klub iz Birmingema gostovao je u Bosni i Hercegovini i tamo je imao veliku podršku svojih pristalica.

Fudbaleri Aston Vile sinoć su odigrali 1:1 protiv Zrinjskog u meču 6. kola grupne faze Lige konferencija. Rezultat je sam po sebi šokantan, pogotovo ako se zna da su "vilansi" ne tako davno u samo tri dana pobedili i Mančester siti i Arsenal.

Tim Unaja Emerija obezbedio je plasman u nokaut fazu Lige konferencija još ranije, ali je uprkos tome, gostovanje u Mostaru bila prava prilika navijačima da podrže svoj klub i dođu, kako oni kažu, na jeftino pivo u Bosnu.

Foto: EPA

 

 

Omiljeno piće engleskih ultrasa u komšiluku je vrlo jeftino, otprilike oko dve konvertibilne marke (120 dinara), a s obzirom da je na Ostrvu i nekoliko puta skuplje, jasno je zbog čega su sa zadovoljstvom prihvatili put u Mostar.

Međutim, kada su stigli, naišli su na neprijatno iznenađenje. Nekoliko sati pred utakmicu došli su u fan zonu, gde su tradicionalno želeli da nazdrave, ali tamo su naleteli na mnogo skuplje pivo nego što je u ostatku grada!

Zato su, pojedini, odlučili da ostanu van fan zone i da tradiciju ispoštuju negde u gradu, a pojedini su prešli i na žestoka pića.

- Pivo je dobro, zaista dobro. U fan zoni je preskupo, ali u ostatku grada je prilično jeftino - rekao je jedan od navijača Aston Vile.

Aston Vila je na ovoj utakmici povela u 61. minutu golom Nikola Zaniola, a pred kraj meča bod ekipi Zrinjskog doneo je Matija Malekinušić. Aston Vila je prošla dalje u ovoj grupi kao prva sa 13 bodova, u nokaut fazi pridružila im se poljska Legija, a takmičenje u trećerangiranom evropskom takmičenju završili su AZ Alkmar i pomenuti klub iz Mostara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija