• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2023

20:25

Lalatović: Zvezda može da se pobedi, uvek su se mučili protiv mene

Starsportphoto

Fudbal

Lalatović: Zvezda može da se pobedi, uvek su se mučili protiv mene

Podeli vest

Trener subotičkog Spartaka Nenad Lalatović govorio je o duelu sa liderom prvenstva Crvenom zvezdom.

Subotičani će sutra od 16 časova na svom terenu dočekati crveno-bele u okviru 19. kola Superlige Srbije. Strateg domaćih poručuje da će njegova ekipa dati sve od sebe da napravi dobar rezultat i iznenadi aktuelnog šampionu države. 

- Dolazi nam Crvena Zvezda, ekipa o kojoj ne treba trošiti reči. Imam poruku za svoje igrače, nemaju razloga za strah jer je sutra praznik fudbala u Subotici igraće se utakmica nadam se pred punim stadionom. Zvezda je favorit ne samo protiv nas nego protiv bilo koje ekipe u ligi, pre svega zbog igračkog kadra. Oni mogu da plate za jednog igrača obeštećenje pet miliona što mi potrošimo u Spartaku za tri godine. To samo govori o njihovoj snazi. Međutim, Zvezda može da se pobedi ako nemaju svoj dan. Ako budemo imali dan, možemo ih namučiti i zabeležiti dobar rezultat. Ako mi ne budemo bili organizovani kako budem želeo, imaćemo velikih problema - rekao je Lalatović.

Foto: Starsportphoto

 

On je podsetio da je u poslednja dva susreta namučio svoj bivši klub, prvo kao starteg niškog Radničkog, a potom i kao trener Mladosti. 

- Kad sam vodio Radnički protiv Zvezde jedva su me pobedili. Primio sam gol u 100. minutu. I drugi meč, kad sam bio trener Mladosti Gat, trebalo je da dobijemo, vodili smo 2:1. Tada sudija nije dao Geloru Kangi crveni karton, koji je posle dao gol i namestio još jedan. Uvek su se mučili sa mnom i znam da im i sutra neće biti lako protiv mene. Posebno što je sledeća utakmica za Zvezdu derbi. A, ja kao bivši igrač Zvezde znam da su mečevi pred derbi najteži - poručio je trener Spartaka.

Lalatović je na kraju dodao da njegova ekipa mora da igra hrabro.

- Mislim da znam kako može da se igra protiv Zvezde i ako igrači ispoštuju dogovor mislim da ćemo ih namučiti. Igramo protiv šampiona učesnika Lige šampiona koji se odlično nosio sa Mančester sitijem. Moji igrači moraju da budu hrabri - jasan je Lalat. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija