• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2023

18:53

Veliko iznenađenje! Siti ostao bez pobede u poslednjoj sekundi! Petrović sačuvao Čelsi, pa se pohvalio!

EPA

Fudbal

Veliko iznenađenje! Siti ostao bez pobede u poslednjoj sekundi! Petrović sačuvao Čelsi, pa se pohvalio!

Podeli vest

Tim Pepa Gvardiole u ozbiljnoj krizi!

Veliki šok u Premijer ligi! Fudbaleri Mančester sitija danas su u meču 17. kola prvenstva Engleske odigrali svega 2:2 (1:0) na svom terenu protiv Kristal palasa, a bez trijumfa ostali su u poslednjim sekundama utakmice!

Siti je nakon novog kiksa ostao na četvrtom mestu u nekompletnom 17. kolu Premijer lige i trenutno ne pokazuju ni delić onog šampionskog mentaliteta koji ih je krasio prošle sezone.

Aktuelni prvak Evrope, koji je u sredu savladao Crvenu zvezdu u Ligi šampiona, imao je sve u svojim rukama i vodio je 2:0. Golove su postigli Džek Griliš u 24. i Riko Luis u 54. minutu i sve je delovalo kao da će Siti lagano doći do nova tri boda.

Ali, u poslednjih 20 minuta desio se pravi šok na "Etihadu". Kristal palas je prvo preko Žan Filipa Matate smanjio na 2:1 u 76. minutu, a onda je u petom minutu nadoknade posle jedanaesterca koji je skrivio Fil Foden došao i do boda. Siguran sa bele tačke bio je Majkl Olise, za veliki šok u Mančesteru!

Foto: EPA

 

Na ostalim mečevima viđen je dobar fudbal, ali nažalost, i jedna nemila scena. Utakmica Lutona i Bornmuta je prekinuta, pošto je kapiten domaćih Tom Lokjer kolabirao.

Čelsi je golovima Palmera i Džeksona sa 2:0 (0:0) savladao Šefild junajted, dok je u istom terminut Njukasl kod kuće tukao Fulam sa 3:0 (0:0). Čitav meč za Čelsi odigrao je srpski golman Đorđe Petrović, koji je uspeo da sačuva mrežu svog tima i da zabeleži neke istinski dobre intervencije.

Foto: profimedia

 

 

Nakon meča pohvalio se na društvenoj mreži "Iks".

 

 

 

Пласман обезедио Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija